O Μακρόν συναντήθηκε με τον Πούτιν: Ηρθαμε να πάρουμε το κύπελλο

O Μακρόν συναντήθηκε με τον Πούτιν: Ηρθαμε να πάρουμε το κύπελλο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ήρθαμε να πάρουμε το κύπελλο», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, στη συνάντηση που είχε στο Κρεμλίνο με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν πριν από τον τελικό του Μουντιάλ σήμερα.

Ο Γάλλος πρόεδρος συνεχάρη τον Πούτιν για την άψογη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και για την καλή απόδοση της εθνικής ομάδας της Ρωσίας που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά «έπαιξε με πολύ κουράγιο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

O Μακρόν συναντήθηκε με τον Πούτιν: Ηρθαμε να πάρουμε το κύπελλο-1

Από την πλευρά του, ο Πούτιν συνεχάρη την εθνική Γαλλίας που έφτασε στον τελικό, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Κροατία. «Είμαι βέβαιος ότι θα παρακολουθήσουμε έναν ενδιαφέροντα αγώνα που θα ικανοποιήσει τα εκατομμύρια των τηλεθεατών σε όλον τον κόσμο».

Ο Εμανουέλ Μακρόν θα παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με τη σύζυγό του, Μπριζίτ.

O Μακρόν συναντήθηκε με τον Πούτιν: Ηρθαμε να πάρουμε το κύπελλο-2
O Μακρόν συναντήθηκε με τον Πούτιν: Ηρθαμε να πάρουμε το κύπελλο-3

Λίγο νωρίτερα, ο Πούτιν συναντήθηκε και με την πρόεδρο της Κροατίας Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς, που επισης θα βρίσκεται στο στάδιο για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της εθνικής ομάδας της χώρας της.

O Μακρόν συναντήθηκε με τον Πούτιν: Ηρθαμε να πάρουμε το κύπελλο-4

Στη συνάντηση αυτή η Γκράμπαρ Κιτάροβιτς δώρισε στον Πούτιν μια φανέλα της εθνικής Κροατίας με τον αριθμό 9 και το όνομα «Πούτιν» στην πλάτη και τον συνεχάρη για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Όχι μόνο διασφαλίσατε την ελεύθερη μετακίνηση των φιλάθλων αλλά αποφύγατε και οποιοδήποτε επεισόδιο», υπογράμμισε.

O Μακρόν συναντήθηκε με τον Πούτιν: Ηρθαμε να πάρουμε το κύπελλο-5

Πηγή Φωτό: Associated Press

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή