Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ερμηνεύει έργα Ντβόρζακ υπό τη διεύθυνση του Γερμανού αρχιμουσικού Κρίστοφ Πόπεν και με σολίστ τη βιολονίστα Βερόνικα Εμπερλε και την υψίφωνο Βασιλική Καραγιάννη, στις 9 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας.

• Με την παράσταση «Ανώνυμο» της Τζένης Αργυρίου και το σόλο «Εtna» της Thi-Mai Nguyen συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας στο Μέγαρο Χορού της πόλης.

• Το έργο «Βιοτεχνία Υαλικών» του Μένη Κουμανταρέα ανεβάζει η θεατρική ομάδα Νεάπολις σε διασκευή και σκηνοθεσία Αγγελου Χατζά σήμερα στις 9.30 μ.μ. στο «Βρυσάκι» (Βρυσακίου 17).

• Με τις «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη σε μετάφραση Παντελή Μπουκάλα και σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Δάσους, στις 9.30 μ.μ. στο Θέατρο Δάσους, στη Θεσσαλονίκη.

• Η ορχήστρα Pan-European Philarmonia από τη Βαρσοβία ερμηνεύει έργα Μπετόβεν και Ροσίνι στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Απόλλων, στην Ερμούπολη της Σύρου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Αιγαίου.

• Η Λένα Παπαληγούρα πρωταγωνιστεί στην «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου.

• Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του με μία εκδήλωση μουσικής, θεάτρου και λόγου στις 9 μ.μ. στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή