Συγγνώμη από Ελον Μασκ για τον χαρακτηρισμό του «παιδεραστή»

Συγγνώμη από Ελον Μασκ για τον χαρακτηρισμό του «παιδεραστή»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγγνώμη τόσο από τις εταιρείες των οποίων είναι επικεφαλής όσο και από τον Βρετανό σπηλαιολόγο που μετείχε στις προσπάθειες διάσωσης των παιδιών στην Ταϊλάνδη και τον οποίο είχε χαρακτηρίσει ως «παιδεραστή» ζήτησε ο Ελον Μασκ.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Βέρνον Ανσγουρθ και από τις εταιρείες μου. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε μένα», έγραψε στο Twitter, σημειώνοντας ότι αυτό που είχε πυροδοτήσει την αντίδρασή του ήταν η τοποθέτηση του διασώστη ότι το μίνι υποβρύχιο του Ελον Μασκ δεν είχε «καμία απολύτως πιθανότητα επιτυχίας». «Μπορεί να βάλει το υποβρύχιό του εκεί που πονάει», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ανσγουορθ σε δηλώσεις που είχε κάνει στο CNN.

Ο δισεκατομμυριούχος απάντησε με μια ομοβροντία μηνυμάτων στο Twitter με τα οποία αναφέρθηκε στον σπηλαιολόγο, χωρίς να τον κατονομάζει, με τον χαρακτηρισμό «pedo», τη σύντμηση στα αγγλικά της λέξης παιδεραστής.

Αργότερα μάλιστα, ο Ιλον Μασκ, ο οποίος έχει 22 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter, πρόσθεσε: «Στοιχηματίζω ένα δολάριο ότι είναι αλήθεια».

Ο Μασκ έσβησε ωστόσο στη συνέχεια τα μηνύματά του αυτά στο Twitter και δεν είχε μέχρι στιγμής απαντήσει σε αίτημα που του έγινε να σχολιάσει μέσω Tesla.

Μάλιστα ο Βρετανός σπηλαιολόγος που μετείχε στις προσπάθειες διάσωσης των παιδιών που είχαν εγκλωβιστεί σε σπήλαιο στην Ταϊλάνδη δήλωσε στο AFP ότι ενδέχεται να καταθέσει μήνυση κατά του επικεφαλής των εταιρειών SpaceX και Tesla, Ελον Μασκ. Ωστόσο, ερωτηθείς σχετικά μετά τη «συγγνώμη» του Μασκ αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή