Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε ιπποκόμοι κανενός

Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε ιπποκόμοι κανενός

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κάποιοι θέλουν να μας σύρουν ντε και καλά δεξιά και κάποιοι άλλοι ντε και καλά αριστερά. Δεν θα μας σύρουν. Δεν θα γίνουμε ιπποκόμοι κανενός» τόνισε σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Άλλη εντολή έχουμε από τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους του Ποταμιού. Δεν θα γίνουμε υποτακτικοί είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ, όσο είμαι στην ηγεσία του Ποταμιού δεν θα γίνει ποτέ. Δεν έχω σκοπό να εξαγοραστώ με μία βουλευτική έδρα» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Επανέλαβε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο συνέδριο του Ποταμιού το φθινόπωρο.

«Υπάρχουν άνθρωποι που ακούν τις καθαρές μας θέσεις. Αυτοί που απογοητεύτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που δεν πείθονται από τη ΝΔ, αυτοί που δεν θέλουν να γυρίσουν σε παλιές πολιτικές και δεν θέλουν να πάνε στα άκρα» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στα tweets που αντάλλαξαν στελέχη του Ποταμιού και σε όσα ανέφερε στον λογαριασμό του στο twitter ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα απαντήσω σε ένα τουίτ που έγινε στις 5 το πρωί. Άλλωστε, ο λαός μας λέει: της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά».

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή