Στη μάχη… των βίντεο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τη Β’ Αθηνών

Στη μάχη… των βίντεο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τη Β’ Αθηνών

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον Πάνο Σκουρλέτη για την κατάτμηση της Β' Αθηνών απάντησε με βίντεο η Νέα Δημοκρατία.

Στο αρχικό βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Εσωτερικών εμφανίζεται να κοιτάζει έναν χάρτη ενώ ακούγεται να λέει ότι «η Β' Αθηνών ήταν η μεγαλύτερη περιφέρεια της Ευρώπης σε μια χώρα που είναι από τις μικρότερες. Τώρα πλέον αυτό τελειώνει». 

Συμπληρώνει μάλιστα ότι «οι βαρονίες, τα βαριά ονόματα ήταν αυτά που στέκονταν εμπόδιο». Το βίντεο κλείνει με το γνωστό σλόγκαν του πρωθυπουργού «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη». 

Ως απάντηση η ΝΔ ανέβασε στον λογαριασμό στο Facebook βίντεο στο οποίο ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι το «σπάσιμο» των μεγάλων περιφερειών ήταν πρόταση στη ΝΔ.

Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα από ομιλίες του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή, στις οποίες δήλωνε: «Δεν σας χαρίζουμε μια πολιτική που πρώτοι εμείς εισηγηθήκαμε πριν από δύο χρόνια. Με την ψήφο της ΝΔ το σπάσιμο των μεγάλων εκλογικών περιφερειών γίνεται πράξη από τις επόμενες εκλογές», αναφέρεται επίσης στο βίντεο, ενώ καταλήγει: «Τολμήστε κ. Τσίπρα στο επόμενό σας βίντεο να εξηγήσετε γιατί δεν δώσατε στους Έλληνες του εξωτερικού δικαίωμα ψήφου από τον τόπο διαμονής τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή