Το πρώτο κερδισμένο στοίχημα για Ολυμπιακό

Το πρώτο κερδισμένο στοίχημα για Ολυμπιακό

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξελίσσεται στο πρόσωπο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, ο οποίος έχει σκοράρει και στα πέντε φιλικά που έχουν δώσει οι «ερυθρόλευκοι» έως τώρα στην προετοιμασία τους. Πέτυχε δύο επί της Βάτενς και από ένα γκολ στα παιχνίδια με την Μποτοσάνι, την Τεσέντερλο, την Εουπεν και τη Σιντ Τρούιντεν. «Σίγουρα για τον επιθετικό είναι πάντα πολύ σημαντικό να βάζει γκολ, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι η καθημερινή δουλειά στην προπόνηση», δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος στην παρούσα φάση είναι η πρώτη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για την κορυφή της επίθεσης.

Τη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, στην κλήρωση που θα διενεργηθεί στη Νιόν της Ελβετίας. Η ομάδα του Πειραιά θα είναι στους ισχυρούς και θα παραμείνει ισχυρή (εφόσον προκριθεί) και στην κλήρωση των πλέι οφ της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένη για τις 6 Αυγούστου. Ο Γκερέρο είναι βέβαιος πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο ματς της περιόδου, στις 9 Αυγούστου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ: «Βέβαια, γιατί βλέπω την ομάδα πώς δουλεύει καθημερινά, βλέπω τους συμπαίκτες μου πώς δουλεύουν καθημερινά. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι στις 9 Αυγούστου».

Τρεις μήνες μετά την επέμβαση στον ώμο, ο Λεονάρντο Κούτρης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φιλικό με τη Σιντ Τρούιντεν. Ηταν μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τον ακραίο αμυντικό των «ερυθρόλευκων»: «Ηταν ένα διάστημα τριών μηνών που ήταν πολύ δύσκολο και πρωτόγνωρο για εμένα γιατί πρώτη φορά είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και ελπίζω να είναι και ο τελευταίος. Με τη βοήθεια του κύριου Θέου και όλου του ιατρικού επιτελείου καταφέραμε και γυρίσαμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και καλύτερα».

Αύριο στις 16.00 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη φιναλίστ του κυπέλλου Βελγίου, Γκενκ, στην έδρα της στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί βελγικού εδάφους. Ακολούθως, η αποστολή των «Πειραιωτών» θα εγκατασταθεί στο Ερμελο. Στην Ολλανδία, η ομάδα του Πειραιά θα παίξει την επόμενη εβδομάδα με την Αϊντχόφεν και την Γκεζτέπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή