Εκείνο το καλοκαίρι

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μικ Τζάγκερ και η Τζέρι Χολ περπατούν σε παραλία των Μπαρμπέιντος λίγο πριν από τα 40ά γενέθλια του ροκ σταρ, το καλοκαίρι του 1983. Ο Βρετανός τραγουδιστής, στιχουργός και ιδρυτικό μέλος των Rolling Stones και το μοντέλο από το Τέξας περιμένουν το πρώτο τους παιδί, την Ελίζαμπεθ, που γεννιέται λίγους μήνες μετά. Θα ακολουθήσουν άλλα τρία, ο Τζέιμς, η Τζόρτζια Μέι και ο Γκάμπριελ.

Η σχέση του Μικ και της Τζέρι είχε ξεκινήσει κρυφά τη δεκαετία του ’70, εποχή που εκείνη συζούσε με τον Μπράιαν Φέρι των Roxy Music. Το 1990, ο Τζάγκερ και η Χολ ενώνονται σε μια γαμήλια τελετή στο Μπαλί της Ινδονησίας, τη νομιμότητα της οποίας εκείνος και η νομική του ομάδα αμφισβητούν όταν το ζευγάρι χωρίζει το 1999. Αν και τα βρετανικά δικαστήρια κρίνουν άκυρη την ένωση του Μπαλί, οι δυο τους καταλήγουν σε οικονομικό συμβιβασμό.

«Όλοι μας οι φίλοι είναι κοινοί, μας αρέσουν οι ίδιοι άνθρωποι. Οπότε τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εκτός από το γεγονός ότι κοιμόταν με πολλούς άλλους ανθρώπους, το οποίο ήταν φριχτό. Κατά τα άλλα, ήταν άψογος», αναφέρει εκείνη αργότερα μιλώντας για εκείνον.

Σήμερα, ο Σερ Μάικλ Φίλιπ Τζάγκερ είναι 74 ετών και προπάππους, ενώ η 62χρονη Χολ παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια τον Αυστραλό μεγιστάνα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ. ■

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή