Τα μασάζ του θέρους

4' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα κέντρα ευεξίας της πρωτεύουσας μένουν ανοιχτά όταν όλοι φεύγουν διακοπές και προτείνουν exclusive θεραπείες για τις «ήσυχες» ημέρες του Αυγούστου.

GB Spa

Πού βρίσκεται: Στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στην πλατεία Συντάγματος.

Μια θεραπεία για το καλοκαίρι: Tο GB Prickly Pear Luxury Facial. Πρόκειται για περιποίηση προσώπου με σπόρους φραγκόσυκου και ακάι μπέρι, που είναι εμπνευσμένη από τη γιαπωνέζικη τεχνική Kobido, η οποία θεωρείται όχι απλώς ευεργετική για το δέρμα του προσώπου, αλλά και για την υγεία του θεραπευόμενου (είναι γνωστή και ως «φυσικό λίφτινγκ»). Το facial διαρκεί 90 λεπτά και κοστίζει 180 ευρώ.

|| Τηλ. 210-3330799, www.gbspa.gr 

Τα μασάζ του θέρους-1

Tρία διαφορετικά είδη λάσπης σάς περιμένουν στο Serail Mud Chamber του GB Spa.

Aegeo Spa

Πού βρίσκεται: Στο ξενοδοχείο Electra Metropolis, Μητροπόλεως 15.

Μια θεραπεία για το καλοκαίρι: To Αρχαιοελληνικό Μασάζ, που είναι μία από τις τρεις signature θεραπείες του σπα. Η αρχή γίνεται με μαλάξεις, για να χαλαρώσει το σώμα, και ακολουθεί η τεχνική με τις βεντούζες, για να φύγει πλήρως το στρες. Η θεραπεία κλείνει με ζεστές πετσέτες στον αυχένα και στην πλάτη, παράλληλα με την εφαρμογή ειδικών πιέσεων. Διαρκεί 70 λεπτά (με κόστος 100 ευρώ) ή 100 λεπτά (με κόστος 120 ευρώ).

|| Τηλ. 214-1006220, www.electrahotels.gr

Τα μασάζ του θέρους-2

Περιποίηση προσώπου από τις ειδικούς του Hiltonia Spa.

Hiltonia Spa

Πού βρίσκεται: Στο Χίλτον, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46.

Μια θεραπεία για το καλοκαίρι: Το Princess Diamond. Signature θεραπεία με ολιστική προσέγγιση, που βοηθάει τον θεραπευόμενο να συντονίσει το σώμα με το πνεύμα. Ξεκινάει με ενυδάτωση και περιποίηση προσώπου και σώματος, με τη βοήθεια ημιπολύτιμων λίθων, που σφίγγουν το δέρμα. Ακολουθεί απολέπιση και μασάζ, ενώ χρωματιστοί κρύσταλλοι τοποθετούνται σε κομβικά σημεία του κορμιού, προκειμένου να ενεργοποιήσουν και να εξισορροπήσουν την ενέργεια. Το τελετουργικό ολοκληρώνεται με την αντιγηραντική θεραπεία προσώπου Diamond Noir. Διαρκεί 85 λεπτά και κοστίζει 160 ευρώ.   

|| Τηλ. 210-7281801, www.hiltonathens.gr

Elixir Spa Retreat

Πού βρίσκεται: Στο Cape Sounio Grecotel, στο 67o χλμ. Αθηνών-Σουνίου.

Μια θεραπεία για το καλοκαίρι: Το Kids’ Massage. Μια πρόταση διαφορετική από τις συνηθισμένες, αφού είναι σχεδιασμένη για παιδιά από 5 έως 16 ετών. Περιλαμβάνει ήπιες μαλάξεις με φυσικό υποαλλεργικό λάδι στους μυς και στις αρθρώσεις (από τα χέρια, την πλάτη και τα πόδια μέχρι το πρόσωπο και τον αυχένα) από εξειδικευμένο προσωπικό. Η θεραπεία βοηθάει τα παιδιά να κάνουν καλύτερο και πιο ξεκούραστο ύπνο, ενώ, αν πραγματοποιείται συστηματικά, πιθανώς να συμβάλει θετικά στη διαμόρφωση μιας ισορροπημένης καθημερινότητας. Διαρκεί 20 λεπτά (με κόστος 45 ευρώ) ή 45 λεπτά (με κόστος 75 ευρώ).

|| Τηλ. 22920-69700, www.capesounio.com

Τα μασάζ του θέρους-3

H πισίνα θαλασσοθεραπείας του Divani Apollon Palace & Thalasso.

Divani Athens Spa & Thalasso Center

Πού βρίσκεται: Στο Divani Apollon Palace & Thalasso, Aγ. Νικολάου 10, Βουλιαγμένη.

Μια θεραπεία για το καλοκαίρι: Το St. Barth Harmony Pampering Body Massage. Ένα μασάζ προσαρμοσμένο στις ανάγκες του θεραπευόμενου. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας (ξηρό, εξαιρετικά ευαίσθητο κ.λπ.), μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χλιαρό λάδι καρύδας, λάδι αβοκάντο, τζελ με εκχύλισμα κισσού και λάδι με μενθόλη. Ακολουθεί επάλειψη με λοσιόν σώματος με άρωμα βανίλιας, κρίνου ή γαρδένιας Ταϊτής. Η θεραπεία διαρκεί 60 λεπτά και κοστίζει 120 ευρώ. 

|| Τηλ. 210-8911100, divaniapollonhotel.com

Thalaspa Chenot

Πού βρίσκεται: Στο Grand Resort Lagonissi, στο 40ό χλμ. Αθηνών-Σουνίου.

Μια θεραπεία για το καλοκαίρι: Το Chenot για το τριχωτό της κεφαλής. Ανακουφίζει την περιοχή του προσώπου και ωφελεί όσους έχουν ημικρανίες και πονοκεφάλους. Με τη βοήθεια αιθέριων ελαίων και μιας συσκευής δόνησης βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, ενώ σκοπός είναι να απαλειφθεί η ένταση από το κεφάλι, τον αυχένα και τους ώμους, να χαλαρώσει το σώμα και να εξαφανιστούν οι πόνοι. Διαρκεί 55 λεπτά και κοστίζει 150 ευρώ. 

|| Τηλ. 22910-76000, www.lagonissiresort.gr

Beehive Spa

Πού βρίσκεται: Στον 4ο όροφο του The Apivita Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι.

Μια θεραπεία για το καλοκαίρι: To Deep Hydrating Cooling Treatment. Θεραπεία σώματος, ιδανική για την περίοδο του καλοκαιριού και ειδικά γι’ αυτούς που έχουν καθίσει πολλή ώρα στον ήλιο ή για όσους έχουν ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Περιλαμβάνει μάσκα λάσπης που καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, μασάζ σώματος με φυτικά έλαια και περιποίηση προσώπου με μάσκα αλόης. Διαρκεί μία ώρα και κοστίζει 60 ευρώ.    

|| Τηλ. 210-3640560, www.apivita.com

Al Hammam Traditional Baths

Πού βρίσκεται: Τριπόδων 16, στην Πλάκα.

Μια θεραπεία για το καλοκαίρι: Το Ottoman. Πληθωρικό πρόγραμμα με ανατολίτικα στοιχεία και μεγάλη διάρκεια, έτσι ώστε να έχει πιο ουσιαστική δράση. Ξεκινάει με χαμάμ μισής ώρας, απολέπιση με το παραδοσιακό γάντι κεσέ, μασάζ με σαπούνι ελιάς και λούσιμο. Ακολουθεί μασάζ με τριαντάφυλλο για μία ώρα κι έπειτα περιποίηση προσώπου για ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος. Συνολικά διαρκεί 2½ ώρες και κοστίζει 187 ευρώ.   

|| Τηλ. 211-0129099, alhammam.gr

Τα μασάζ του θέρους-4

Η πισίνα του Cocoon Urban Spa. (Φωτογραφία: © ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΑΣ)

Cocoon Urban Spa

Πού βρίσκεται: Στο Χαλάνδρι, Σουλίου 9 και Εριφύλης.

Μια θεραπεία για το καλοκαίρι: Το Shirodhara. Είναι μια θεραπεία της αγιουρβέδα (της ινδικής παραδοσιακής ιατρικής) και ενδείκνυται για όσους έχουν προβλήματα με αϋπνίες, πονοκεφάλους και άγχος. Ένα ρυάκι ζεστών ελαίων τρέχει στο κέντρο του μετώπου, χαλαρώνοντας βαθιά τον θεραπευόμενο. Ακολουθεί μασάζ σε κεφάλι και σώμα, με έλαια σανδαλόξυλου, κάρδαμου και πορτοκαλιού. Διαρκεί 1½ ώρα και κοστίζει 90 ευρώ.

||  Τηλ. 210-6561975, www.cocoonurbanspa.gr. Ο χώρος θα παραμείνει κλειστός 11-19 Αυγούστου.  

Orloff Spa

Πού βρίσκεται: Στην Astir Beach, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη.

Μια θεραπεία για το καλοκαίρι: Ritual Fleurs de Bali. Ταιριάζει σε όσους εκτιμούν τον πολιτισμό και τη φιλοσοφία ζωής των κατοίκων της νοτιοανατολικής Ασίας. Πρόκειται για μια θεραπεία προσώπου με εξατομικευμένη διάγνωση δέρματος. Είναι εμπνευσμένη από ένα μπαλινέζικο τελετουργικό, στο οποίο οι γυναίκες βοηθούν την αναδόμηση της επιδερμίδας τους με τροπικά λουλούδια. Διαρκεί 30 λεπτά (με κόστος 55 ευρώ) ή 45 λεπτά (με κόστος 70 ευρώ, συμπεριλαμβάνεται και μασάζ πλάτης). 

|| Τηλ. 210-8960028, www.orloffdayspa.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή