Παναθηναϊκός: Μια επιστροφή με διπλό κέρδος

Παναθηναϊκός: Μια επιστροφή με διπλό κέρδος

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως έτοιμος για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, σχεδόν από την πρώτη στιγμή που έφυγε πριν από δύο χρόνια, ο Γιώργος Παπαγιάννης, υπέγραψε το νέο πενταετές συμβόλαιό του και δήλωσε ότι παρά τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες του ΝΒΑ, «άκουσε» την καρδιά του και επέλεξε ξανά τους «πράσινους». Ο «Big Papa» φωτογραφήθηκε με τα ευρωπαϊκά τρόπαια του ΠΑΟ και μίλησε για τη συνεχή επαφή με τους φιλάθλους του «Τριφυλλιού» και τη στήριξη που είχε από αυτούς στην προσπάθεια καθιέρωσής του στο ΝΒΑ.

«Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν καλά το πόσο τους αγαπώ. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στο ΝΒΑ, όποτε είχα μια κακή στιγμή, δεχόμουν εκατοντάδες μηνύματα στήριξης. Με βοήθησαν πολύ. Οταν πρόπερυσι είχα έρθει στο ΟΑΚΑ για ένα ματς με τη Φενέρ, παρότι είχα αγωνιστεί μόλις δύο χρόνια στην ομάδα, ο κόσμος τραγουδούσε το όνομά μου. Η καρδιά μου ήξερε το πού θα πάω να παίξω και αυτή με έφερε πίσω στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Παπαγιάννης που θα διεκδικήσει αξιόλογο χρόνο συμμετοχής, αναμένεται να μην έχει συμπληρωματικό ρόλο, πίσω από τους Λάσμε και Βουγιούκα και θα δώσει στον Παναθηναϊκό ύψος και δύναμη κάτω από τη ρακέτα.

• Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρυσι Φιλ Γκος. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ οριστικοποίησε την παραμονή του Αμερικανού γκαρντ, μία ημέρα μετά τη φυγή του Λάκι Τζόουνς για τον Αρη που έχει κάνει συμφωνία καταβολής 60 δόσεων στον Αμερικανό σέντερ, αλλά και στον Γάλλο Μπορίς Νταλό, οι οποίοι την αποδέχτηκαν. Ο Αρης δεν μπορεί να αποκτήσει ξένο παίκτη από άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA και των παλιότερων οφειλών που ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ, ενώ έχει δεδομένη οικονομική στενότητα και στη μετά Λάσκαρη εποχή.

• Τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών θα φοράει και επίσημα στο επόμενο πρωτάθλημα ο Ρίον Μπράουν (27 χρ., 1.91 μ.), που προέρχεται από τη γαλλική Ντιζόν (μέσο όρο 12,6 πόντους). Από το Λαύριο στην Κύμη, θα συνεχίσει τη θητεία του στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, ο Αμερικανός Ντεμάριους Μπολντς (34 χρ., 1.93 μ.), ενώ ο Κολοσσός Ρόδου απέκτησε τον Γιώργο Γεωργάκη (27 χρ., 2.05 μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή