Ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού

Ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα δώσει ο Γιώργος Δώνης στους νεαρούς παίκτες του, στο σημερινό παιχνίδι προετοιμασίας του Παναθηναϊκού με την ερασιτεχνική Χους. Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων επιτρέπει στον 49χρονο τεχνικό να ξεκουράσει αρκετούς από τους παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί στα δύο πρόσφατα φιλικά με Αλκμααρ και Αντβέρπ, δίνοντας την ευκαιρία να αγωνιστούν πιο πολύ οι (ουκ ολίγοι) πιτσιρικάδες της ομάδας, που στον σχεδιασμό τουλάχιστον προορίζονται να έχουν κυρίως επικουρικό ρόλο. Η Χους είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στις χαμηλότερες κατηγορίες της Ολλανδίας και όπως δήλωσε ο προπονητής της, Ρότζερ Φέενστρα, αρκετοί παίκτες του μόλις τώρα επέστρεψαν από τις διακοπές τους και δύσκολα θα συμπληρώσει αξιόμαχη ενδεκάδα!

Ο Γιώργος Δώνης είδε με ικανοποίηση τον Κουρμπέλη να μπαίνει πιο δυνατά στην απογευματινή προπόνηση, με εντατικές ασκήσεις με την μπάλα και αρκετό τρέξιμο. Ο ίδιος νιώθει καλά και εκτιμά ότι σε 2-3 μέρες θα είναι σε θέση να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στα επόμενα φιλικά, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία. Ασκήσεις με μπάλα και ελαφρύ τρέξιμο έκανε το απόγευμα και ο Αλτμαν, αλλά ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός χρειάζεται αρκετό χρόνο ακόμα για να ακολουθήσει τον ρυθμό των συμπαικτών του. Στην πρωινή προπόνηση περιορίστηκαν και οι δύο σε θεραπεία μαζί με τον Ινσούα, ενώ ο Κουλιμπαλί ακολούθησε πρωί και απόγευμα ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

• Σήμερα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Πούγγουρα, με πιθανότερο σενάριο να υπογράψει ως ελεύθερος τριετές συμβόλαιο, με τον ΠΑΟΚ να κρατά ως αντάλλαγμα ποσοστό μεταπώλησης.

• Και τυπικά έκλεισε το κεφάλαιο Λουντ για τον Παναθηναϊκό. Η Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία φιλοδοξεί να κάνει πρωταθλητισμό στη β΄ Ισπανίας για να επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Φινλανδού διεθνούς, ο οποίος αγωνιζόταν στους «πράσινους» τα τελευταία τρία χρόνια και επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του λόγω της αστάθειας που υπάρχει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή