Από αύριο στην ευρωπαϊκή αρένα Ατρόμητος και Αστέρας

Από αύριο στην ευρωπαϊκή αρένα Ατρόμητος και Αστέρας

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κλίμα οδύνης εν μέσω της εθνικής τραγωδίας που εξελίσσεται, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης ξεκινούν αύριο εκτός Ελλάδος τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Αθήνας αντιμετωπίζει την Ντιναμό Μπρεστ στη Λευκορωσία και αυτή της Τρίπολης τη Χιμπέρνιαν στη Σκωτία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ατρόμητος ταξίδεψε από χθες στη Λευκορωσία και ο Κυριάκος Κιβρακίδης εντάχθηκε στην αποστολή καθώς συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους. Ο Εμάνουελ Σάκιτς έμεινε εκτός εξαιτίας τραυματισμού που αποκόμισε στη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Στον εν λόγω αγώνα, ο Ατρόμητος δεν έδειξε σε τόσο καλή κατάσταση, δεχόμενος αρκετές φάσεις από την αντίπαλό του, ενώ σε σχέση με την περυσινή εξαιρετική σεζόν, φάνηκε αρκετά η απουσία του Αμρ Ουάρντα στο δημιουργικό κομμάτι. Η αποστολή του τεχνικού Νταμίρ Κάναντι αποτελείται από τους Μίρκοβιτς, Μέγιερι, Καρασαλίδη, Νάτσο, Κωτσόπουλο, Μπρούνο, Ούμπιδες, Κιβρακίδη, Μούγιακιτς, Κουλούρη, Χατζηϊσαΐα, Μάντσον, Ρισβάνη, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλη, Στρούγγη, Μανούσο, Ενσικουλού, Γαρουφαλιά και Βασιλακάκη.

Εν αντιθέσει με τον Ατρόμητο, ο Αστέρας Τρίπολης έχει τρεις απόντες για τον αυριανό αγώνα με τη Χιμπέρνιαν, καθώς ο προπονητής Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση του Εδιμβούργου τους τραυματίες Χρήστο Τασουλή, Βαλεντίνο Βλάχο και Μαρκ Φερνάντεθ. Στην αποστολή των Αρκάδων βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Μαρτικάρντι, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Μπελόγκ, Σάλας, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Ρόλε, Καλτσάς, Μπαστιάνος, Μανιάς και Δουβίκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή