Η δραματική προειδοποίηση στο Facebook του σεφ που έχασε τη ζωή του από τη φωτιά

Η δραματική προειδοποίηση στο Facebook του σεφ που έχασε τη ζωή του από τη φωτιά

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος», είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο σεφ Παναγιώτης Κοκκινίδης, ο οποίος είναι ένας εκ των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής.

Και το σχόλιο του πριν το τραγικό συμβάν. 

Η είδηση του θανάτου του από τη φωτιά προκαλεί μεγάλη θλίψη στους οικείους τους και σοκάρει καθώς ο Παναγιώτης φαίνεται πως είχε προβλέψει το μέγεθος της επικινδυνότητας της φωτιάς. Το σχόλιο του συνοδεύεται από τη ζωντανή αναμετάδοση βίντεο, το οποίο «δείχνει» τη πυρκαγιά αλλά και το δυνατό αέρα. 

«Πολλοί οι αδικοχαμένοι (..) , όμως εμείς πενθούμε για τον δικό μας Παναγιώτη και την οικογένεια του», αναφέρει σε ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας για τον Παναγώτη Κοκκινίδη. 

Βίντεο από την ανάρτηση του αδικοχαμένου Παναγιώτη στο Facebook. 

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη και τον πόνο μας για τον άδικο χαμό του μέλους μας Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειας του (η σύζυγός του, η μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους) στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής. Πολλοί οι αδικοχαμένοι, πολλοί οι άνθρωποι που χάσανε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους μέσα σε λίγη ώρα… Εμείς όμως πενθούμε για τον δικό μας Παναγιώτη και την οικογένεια του. Ένας υπέροχος άνθρωπος με ηθικές αξίες, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και πάνω από όλα οικογενειάρχης. Σε όλους εμάς που τον ζήσαμε, σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, θα μείνει αξέχαστη η καλοσύνη του που εκφραζόταν μέσα από τα μάτια του. Καλό παράδεισο Παναγιώτη…. τουλάχιστον είσαι με την οικογένεια σου….», αναφέρεται χαρακτηστικά στην ανακοίνωση της Λέσχης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή