Μέχρι την τελευταία στιγμή μαζί: «Βρήκαν τους γονείς μου αγκαλιασμένους, πάντα έτσι ήταν»

Μέχρι την τελευταία στιγμή μαζί: «Βρήκαν τους γονείς μου αγκαλιασμένους, πάντα έτσι ήταν»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής τους περνούν οι συγγενείς των θυμάτων οι οποίοι καλούνται να μεταβούν στο νεκροτομείο Αθηνών όπου με τη μέθοδο του δείγματος DNA προβαίνουν στην αναγνώριση των σορών.

Μια ιδιαίτερη ιστορία πίσω από τον κ. Στέλιο Μάσχα ο οποίος προσήλθε προκειμένου να ταυτοποιήσει τους νεκρούς γονείς του.  Οι γονείς του «έφυγαν» μαζί.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας σε δημοσιογράφους οι γονείς του εντοπίστηκαν νεκροί λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που διέμεναν. Ξεκίνησαν να φύγουν, όπως δεν τα κατάφεραν.

Η μητέρα του αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Ηταν σίγουρος πως ο πατέρας του δεν θα την άφηνε μόνη. «Δεν υπήρχε καμία περίπτωση».

Έφυγαν όμως μαζί, αγκαλιασμένοι.  Όπως ήταν πάντα.

Μέχρι την τελευταία στιγμή μαζί: «Βρήκαν τους γονείς μου αγκαλιασμένους, πάντα έτσι ήταν»-1

Τα λόγια του:

«Ηρθα για να δώσω DNA για την ταυτοποίηση για τους γονείς μου, τους οποίους τους βρήκαν στο κτήμα απανθρακωμένους και τους δύο. Προσπάθησαν να φύγουν γι’ αυτό και είχαν προχωρήσει δεκαπέντε με είκοσι μέτρα από το σπιτάκι στο οποία διέμεναν, αλλά δεν τα κατάφεραν και τους πρόλαβε η φωτιά. Είχε κινητικά προβλήματα η μητέρα μου, οπότε δεν μπορούσαν. Ο πατέρας μου δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσει. Τους βρήκαν αγκαλιασμένους. Πάντα έτσι ήταν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή