Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το σπίτι έχει ολοσχερώς καταστραφεί. Κάηκαν τα βιβλία του άντρα μου, η αλληλογραφία του με διάσημους, όλα τα βιβλία με συγγραφείς που του είχαν αφιερώσει ήταν εδώ. Ολη η πνευματική περιουσία του Θεόδωρου και όλα τα έγγραφά του έχουν καταστραφεί». Χθες, η Φοίβη Οικονομοπούλου-Αγγελοπούλου έκανε γνωστό ότι ένα από τα εκατοντάδες σπίτια που καταστράφηκαν ολοσχερώς από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ήταν το εξοχικό της ίδιας και του συζύγου της, σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου (φωτ.) που έφυγε από τη ζωή το 2012. Δυστυχώς, εκεί βρισκόταν μέρος του αρχείου του.

(…) Μια νέα εκδοχή του «Imagine» ετοιμάζει η Γιόκο Ονο στο πλαίσιο του νέου της άλμπουμ, με τίτλο «Warzone», το οποίο θα περιλαμβάνει και διασκευές 13 κομματιών από παλαιότερες δουλειές της. Ο δίσκος, με τίτλο «Warhead», αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τη δισκογραφική του γιου της Ονο και του Τζον Λένον, Σον, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απέχει αρκετά από την αισιοδοξία και τον ιδεαλισμό του διασημότερου σόλο του Τζον Λένον.

(…) Η διάσημη ποπ ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Demi Lovato νοσηλεύθηκε, έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με πληροφορίες. Η 25χρονη σταρ, που βρίσκεται στο τρίτο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας της, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες, αφού βρέθηκε στο σπίτι της αναίσθητη. Δεν είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς παλεύει με την απεξάρτηση ήδη από το 2010.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή