Ουάιτ και Τόμας στο πράσινο κάδρο

Ουάιτ και Τόμας στο πράσινο κάδρο

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία για την οριστικοποίηση του ρόστερ του ο Παναθηναϊκός έχει τρεις υποψήφιους Αμερικανούς παίκτες για τις θέσεις του φόργουορντ και του δεύτερου ψηλού, ενώ μετέωρα παραμένουν η μετακίνηση του Βαγγέλη Σακελλαρίου από τον Πανιώνιο στους «πράσινους», καθώς και ο δανεισμός του Μιχάλη Λούντζη στο Λαύριο.

Ο Παναθηναϊκός αναμένει την απάντηση του Οκαρο Ουάιτ που αποτελεί τον πρώτο στόχο του, ενώ σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα συζητεί και με τον Ντε Σον Τόμας που έχει το περιφερειακό σουτ ως δυνατό χαρακτηριστικό του. Την προηγούμενη χρονιά και μετά την πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία του στην Αναντολού Εφές (2016-17) έπαιξε στη Μακάμπι.

• Τον απόφοιτο του αμερικανικού πανεπιστημίου Σίρακιους, Τάιλερ Ρόμπερτσον (24 χρ., 2,06 μ.) που δεν επιλέχθηκε στο περυσινό ντραφτ του ΝΒΑ και εν συνεχεία έπαιξε 45 παιχνίδια (μ.ό. 10,2 π., 7 ριμπ.) στο πρωτάθλημα της G-League (θυγατρικές ομάδες του ΝΒΑ) απέκτησε η ΑΕΚ.

• Η θετική ή αρνητική κατάληξη των διαπραγματεύσεων του Αρη με τον Λευτέρη Μποχωρίδη θα οριστικοποιήσει και τη μεταγραφή του τρίτου ξένου παίκτη της ομάδας για τις θέσεις των περιφερειακών. Παράλληλα, ο Αρης περιμένει την απάντηση του Αμερικανού σέντερ Γκάρι Μαγκί (29 χρ., 2,11 μ.) που έπαιξε τα δύο τελευταία χρόνια στον Κολοσσό και στην Κύμη. Η ομάδα της Εύβοιας απέκτησε τον 24χρονο Κύπριο Πάρη Μαραγκό, ενώ μεταγραφικές κινήσεις μελλοντικής επένδυσης έκαναν το Λαύριο με την ένταξη του 18χρονου Δημήτρη Ερμείδη και το Περιστέρι με την απόκτηση του 18χρονου Γιώργου Αρνοκούρου.

• Το ελληνικό μπάσκετ αποχαιρετά τον Κώστα Αναστασάτο που απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών και αποτέλεσε μία από τις πιο σεβάσμιες μορφές στον χώρο της προπονητικής στις δεκαετίες των ’70 και των ’80. Διετέλεσε τεχνικός του Εσπερου, του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων. Η κηδεία θα τελεσθεί, αύριο (12.00), στο κοιμητήριο Βουλιαγμένης.

• Το γήπεδο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου θα είναι η έδρα της εθνικής ομάδας για τον πρώτο αγώνα της με αντίπαλο τη Σερβία (13/9) για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή