Στους 87 οι νεκροί – Ιατροδικαστές: Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές

Στους 87 οι νεκροί – Ιατροδικαστές: Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα 87 φτάνουν τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, καθώς, όπως ανακοινώθηκε, κατέληξε 62χρονος, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Νωρίτερα είχε γνωστοποιηθεί ότι η ιατροδικαστική έρευνα επί των σορών που είχαν μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αθηνών έχει ολοκληρωθεί και αφορούσε 86 σορούς. Η διαδικασία ταυτοποίησης των νεκρών θα συνεχιστεί από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας.

«Ολοκληρώσαμε την ιατροδικαστική έρευνα επί των νεκρών που είχαν προσκομιστεί στο νεκροτομείο Αθηνών. Ήταν 86 νεκροί. Από εδώ και πέρα μένει το έργο της ταυτοποίησης το οποίο ολοκληρώνεται από άλλη υπηρεσία», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο ιατροδικαστής κ. Καρακούκης.

Προέβη δε σε διευκρινίσεις για τη διαφορά μεταξών των αριθμών των νεκρών που δηλώνονται από τους ιατροδικαστές και την πυροσβεστική. Οπως είπε, αυτό οφείλεται στο ότι υπήρχαν οστά που αντιστοιχούν σε τρία θύματα και προφανώς η πυροσβεστική δεν μπορούσε να έχει κάνει ιατροδικαστική έρευνα για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα. 

Δείτε το βίντεο:

Στα νοσοκομεία παραμένουν 47 ενήλικες εγκαυματίες και 4 παιδιά

Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση των 10 εγκαυματιών που παραμένουν στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Συνολικά στα νοσοκομεία παραμένουν για νοσηλεία 47 πό τους 60 ενήλικες εγκαυματίες που νοσηλεύονταν μέχρι χθες  καθώς η κατάσταση της υγείας τους τους επέτρεψε να λάβουν εξιτήριο.

Ο αριθμός των παιδιών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Παίδων είναι σταθερός. Η κατάσταση των 4 παιδιών κρίνεται καλή και δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να λάβουν εξιτήριο εντός της ημέρας ή την ερχόμενη Δευτέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή