Ενα μουσικό ταξίδι με τον Μ. Φραγκούλη

Ενα μουσικό ταξίδι με τον Μ. Φραγκούλη

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με υπέροχα τραγούδια και μελωδίες σπουδαίων συνθετών, όπως ο Λούτσιο Ντάλα, ο Αστορ Πιατσόλα, ο Νίνο Ρότα, ο Νικόλα Πιοβάνι, ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Σταύρος Ξαρχάκος, εμφανίζεται ο Μάριος Φραγκούλης την Κυριακή το βράδυ στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Για ένα δίωρο μουσικό ταξίδι με τίτλο «Ο Ερωτας γυμνός».

Mια μουσική διαδρομή που ξεκίνησε από την Κρήτη και θα συνεχιστεί σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Ο δημοφιλής ερμηνευτής θα παρουσιάσει και δικό του, καινούργιο υλικό. Τα νέα του τραγούδια σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και Αρη Δαβαράκη προέρχονται από τον κύκλο τραγουδιών που έχει συνθέσει ο ίδιος και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, εμφανίζεται η τραγουδίστρια Δήμητρα Σελεμίδου που κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο από τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Τρίτη Εξοδος», όσο και για τις ξεχωριστές της ερμηνείες στο «Ελλάς η Χώρα των Ονείρων» στο Ηρώδειο και στο Ιδρυμα Νιάρχος στη Μυθολογία του Μάνου Χατζιδάκι.

Οπως δήλωσαν οι παραγωγοί της συναυλίας «με απόλυτη συναίσθηση των δύσκολων στιγμών που περνά η χώρα αποφασίσαμε ένα μέρος των εσόδων από τη συναυλία να διατεθεί στους πληγέντες συνανθρώπους μας, από τη φονική πυρκαγιά. Μια μικρή συνεισφορά σε μια τραγωδία».

​​Βεάκειο Θέατρο, Κυριακή 29 Ιουλίου στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή