TISSOT Seastar 1000 Powermatic 80

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Tissot Seastar 1000 Powermatic 80 είναι ένα κομψό σπορ ρολόι για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ που παντρεύει άψογα το στιλ και τις υψηλές επιδόσεις. Η σχεδίασή του είναι δυναμική και ταυτοχρόνως αρκετά διακριτική, ώστε να μπορεί να φορεθεί κάθε στιγμή της ημέρας από το γραφείο μέχρι τη βραδινή διασκέδαση και από την παραλία μέχρι τον βυθό. Χάρη στην εξαιρετική του κατασκευή, που πληροί τις προδιαγραφές ενός καταδυτικού ρολογιού, μπορεί να αντέξει σε πιέσεις έως 30 bar. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να καταδυθεί άφοβα και να παραμείνει λειτουργικό σε βάθος 300 μέτρων ή χιλίων ποδιών (1000ft), εξού και ο αριθμός 1000 στο όνομά του.

TISSOT Seastar 1000 Powermatic 80-1

Ως αυθεντικό εργαλείο καταδύσεων το Tissot Seastar 1000 Powermatic 80 διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για μία ασφαλή περιήγηση του υποβρύχιου κόσμου. Η συμπαγής κάσα του σε διάμετρο 43 mm είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L και έχει βιδωτό πίσω καπάκι με διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού και βιδωτή κορόνα.

TISSOT Seastar 1000 Powermatic 80-2

Η μαύρη κεραμική στεφάνη του περιστρέφεται, για λόγους ασφαλείας, μόνο προς μία κατεύθυνση -αριστερόστροφα- και έχει κλασική διαβάθμιση των λεπτών για να μπορεί ο δύτης να υπολογίζει επακριβώς τον χρόνο κατάδυσης.

TISSOT Seastar 1000 Powermatic 80-3

Στα χρώματα που έχει ο βυθός των ωκεανών, το εντυπωσιακό το καντράν έχει ωραία ντεγκραντέ εμφάνιση: ξεκινά από μπλε στο κέντρο και καταλήγει σε πολύ σκούρο μπλε, σχεδόν μαύρο, περιφερειακά. Μεγάλες κουκκίδες και ενδείξεις σηματοδοτούν τις ώρες και φέρουν φωσφορίζουσα επίστρωση για να είναι ευανάγνωστες στο σκοτάδι. Ίδια επίστρωση φέρουν και οι δύο κεντρικοί ευμεγέθεις δείκτες ώρας και λεπτών καθώς και η κουκκίδα στην αιχμή του κεντρικού δευτερολεπτοδείκτη.

TISSOT Seastar 1000 Powermatic 80-4

Το Tissot Seastar 1000 Powermatic 80 συνδυάζεται είτε μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με αναδιπλούμενο κούμπωμα ασφαλείας και καταδυτική προέκταση είτε με λουράκι από μαύρο καουτσούκ με στάνταρ κούμπωμα.

TISSOT Seastar 1000 Powermatic 80-5

Εκτός όμως από την αναμφισβήτητα ωραία εμφάνιση, το ρολόι κρύβει στο εσωτερικό του και έναν εξαιρετικό «κινητήρα», τον αυτόματο μηχανισμό Powermatic 80 που προσφέρει 80 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

Δείτε το ρολόι «ζωντανά» στο video που ακολουθεί:

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή