ΠΟΕΔΗΝ: Το Σισμανόγλειο από τις 10:30 είχε προετοιμαστεί για να δεχθεί μεγάλο αριθμό νεκρών

ΠΟΕΔΗΝ: Το Σισμανόγλειο από τις 10:30 είχε προετοιμαστεί για να δεχθεί μεγάλο αριθμό νεκρών

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία Μιχάλης Γιαννάκος, ισχυρίστηκε ότι το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου (σ.σ τη νύχτα της πυρκαγιάς), ήταν στο Σισμανόγλειο που «από τις 10:30-11 παρα είχε προετοιμάσει χώρο για να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό νεκρών».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Θέματος σήμερα το πρωί, αποκάλυψε ότι τη συγκεκριμένη πληροφορία του την επιβεβαίωσε μία ημέρα μετά ο αναπληρωτής διοικητής της 1ης Υγειονομικής περιφέρειας όταν βρέθηκε ξανά στο Σισμανόγλειο.

«11 παρά είχαν ήδη ετοιμάσει χώρο για υποδοχή μεγάλο αριθμού νεκρών», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ παραθέτοντας και όσα του είπαν γιατροί που βγήκαν από το χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών το μοιραίο βράδυ. «Πρόεδρε ετοιμάζουμε το χώρο γιατί περιμένουμε μεγάλο αριθμό νεκρών» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Πώς ήταν δυνατόν να μην γνώριζε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι ετοιμάζονταν να υποδεχθούν ένα κοντέινερ ψυγείο για πολλούς νεκρούς;», αναρωτήθηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή