Με τους «νέους» στην αυριανή επίσημη πρόβα ο Ολυμπιακός

Με τους «νέους» στην αυριανή επίσημη πρόβα ο Ολυμπιακός

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα πρόσωπα είχε η πρώτη, επί ελληνικού εδάφους, προπόνηση του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας σε Βέλγιο και Ολλανδία. Πρόκειται για τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Γιασίν Μεριά, οι οποίοι το Σάββατο εντάχθηκαν στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων» και χθες προπονήθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Βεβαίως, ο Βασίλης Τοροσίδης γνωρίζει καλά τα κατατόπια, αφού επιστρέφει στους «Πειραιώτες» μετά 5,5 χρόνια στο Καμπιονάτο, όπου αγωνίστηκε με τη Ρόμα και την Μπολόνια. H παρουσία του στα αποδυτήρια έχει σημαντική βαρύτητα, αφού διαθέτει την προσωπικότητα που χρειάζονται ομάδες με αυξημένες απαιτήσεις, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Για αύριο στις 9 το βράδυ είναι προγραμματισμένη η τελική πρόβα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Η ομάδα του Πειραιά θα υποδεχθεί στο Καραϊσκάκη τη Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα της μεθεπόμενης Πέμπτης με αντίπαλο τη Λουκέρνη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Δίχως άλλο, θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που θα αξιοποιήσει τον Τοροσίδη, όσο και τον διεθνή Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό, Γιασίν Μεριά.

Μαζί με τον αθλητικό διευθυντή των «Πειραιωτών», Κριστιάν Καρεμπέ, ο Μαρτίνς βρέθηκε την Κυριακή στην Ελβετία και «κατασκόπευσε» τη Λουκέρνη στην εκτός έδρας ήττα της με 2-1 από την Τουν για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παράλληλα, είναι σε ανοικτή γραμμή με τα διοικητικά στελέχη για τις επόμενες κινήσεις στη μεταγραφική αγορά του εξωτερικού. Για την κορυφή της επίθεσης, πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή με την Ουνιόν Σάντα Φε για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού, Φράνκο Σολδάδο.

Ωστόσο, χθες, οι «ερυθρόλευκοι» διέψευσαν αυτό το ενδεχόμενο. Στον Ολυμπιακό, επίσης, συνεχίζουν να κρατούν αποστάσεις από την υπόθεση του 26χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου της Φλαμένγκο, Γουίλιαν Αράο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πιέζει τους εκπροσώπους του να βρεθεί η κατάλληλη «φόρμουλα» ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή