Συμπληρωματική κίνηση με Σακελλαρίου στον ΠΑΟ

Συμπληρωματική κίνηση με Σακελλαρίου στον ΠΑΟ

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού φέρει το όνομα του Βαγγέλη Σακελλαρίου, που θα συμπληρώσει τη 15άδα των «πρασίνων» στην επόμενη περίοδο και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με δικαίωμα προέκτασης και για δεύτερο χρόνο. Θα έχει συμπληρωματικό ρόλο στις θέσεις των τεσσάρων γκαρντ (Καλάθης, Λεκαβίτσιους, Παππάς, Λάνγκφορντ) που διαθέτουν οι «πράσινοι». Ο αρχηγός του Πανιωνίου στην περσινή περίοδο ήταν ελεύθερος και αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού, με κριτήριο την καλύτερη δυνατή προοπτική της καριέρας του αλλά και την οριστική αποφυγή της ατεκμηρίωτης δυσαρέσκειας που είχε συγκεντρωθεί στο πρόσωπό του, από μειοψηφικό ποσοστό των «κυανέρυθρων» φιλάθλων.

Ο Σακελλαρίου ήταν μέλος του Πανιωνίου στην άνοδό του από την Α2 στην Α1, αποτέλεσε το σημείο αναφοράς της ίδιας ομάδας στον πρώτο γύρο του περσινού πρωταθλήματος, ενώ, μετά τη φυγή του, η ομάδα της Νέας Σμύρνης διαθέτει ένα συμβόλαιο Ελληνα παίκτη (Γ. Καμπερίδης). Στον Πανιώνιο, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Σταύρος Αλευρογιάννης συνεχίζει να υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ανεξαρτήτως της μεταγραφής του Σακελλαρίου, με τον οποίο έχει συγγενική σχέση και είχε λειτουργήσει ως βασικό κίνητρο διοικητικής και οικονομικής ενασχόλησής του.

• Επιλογή με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, λόγω της θητείας του στο Λαύριο (2016-18), αποτελεί ο Στίβεν Γκρέι (26 χρ., 1,96 μ.) για το Περιστέρι, το οποίο ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ. Παίκτης του Χολαργού για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι ο 19χρονος γκαρντ Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, προερχόμενος από τον Αρη, ενώ στο Ρέθυμνο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Σιγκούνας (30 χρ., 2,02 μ.) που αγωνίσθηκε πέρυσι στην πρωταθλήτρια της Α2, ομάδα του Περιστερίου.

• Η ουκρανική Ντνίπρο θα είναι η αντίπαλος του Λαυρίου στον πρώτο προκριματικό γύρο του FIBA Εurope Cup. Η ελληνική ομάδα θα είναι γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα (20/9) και ύστερα από μία εβδομάδα θα παίξει τη ρεβάνς (26/9).

• Mε απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα, μετά την επικράτησή της κόντρα στην Κροατία (76-67), η Εθνική Εφήβων ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των ομίλων στο Ευρωμπάσκετ. Η ελληνική ομάδα απώλεσε διαφορά 23 πόντων, αλλά έφτασε στο δεύτερο νικηφόρο αποτέλεσμά της και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου.

• Στο πένθος βυθίστηκε η ομάδα μπάσκετ του Μαραθώνα, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός ενός μέλους της οικογένειάς της, του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, που ήταν ανάμεσα στα θύματα της εθνικής τραγωδίας από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή