Φονική Πυρκαγιά: «Το 6 μηνών βρέφος έφτασε στο Παίδων στις 22:10»

Φονική Πυρκαγιά: «Το 6 μηνών βρέφος έφτασε στο Παίδων στις 22:10»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οτι ήταν γνωστό πως υπάρχουν νεκροί πριν την έναρξη της συνεδρίασης του συντονιστικού της κυβέρνησης στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, αφήνει να εννοηθεί ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος με νέα πληροφορία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.  

Επικαλούμενος την καταγραφή του βιβλίου του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, κατήγγειλε ότι στις 22:10 τη Δευτέρα, διακομίσθη στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία το 6 μηνών βρέφος, προσθέτοντας ότι έγινε ανεπιτυχής προσπάθειά ανάνηψής του για μισή ώρα.

«Στις 22:10 προσήλθε στο νοσοκομείο άγνωστο βρέφος από την περιοχή Μάτι και από κάτω γράφεται η λέξη θάνατος. Στο βιβλίο νεκρών έχει καταγραφεί ότι ότι προσεκομίσθη ένα βρέφος 6 μήνων άσφυγμο, απνοϊκό με συνοδεία διασωστών από την περιοχή της Νέας Μάκρης . Εκλήθη η ομάδα από τις ΜΕΘ που κάνει τις διασωληνώσεις και επί μισή ώρα προσπάθησε να το επαναφέρει χωρίς αποτέλεσμα» είπε μιλώντας στο kathimerini.gr και πρόσθεσε ότι σύμφωνα με το βιβλίο καταγραφής νεκρών του νοσοκομείου, στις 22:59 το βρέφος κατέληξε. 

«Το βρέφος έφτασε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις δέκα, όπου ακολούθησε προσπάθεια ανάνηψης για περίπου μισή ώρα. Οι προσπάθειες δεν απέδωσαν και το βρέφος κατέληξε πριν από τις 11 το βράδυ», εξηγεί, και προσθέτει ότι «νωρίτερα, είχε έρθει στο νοσοκομείο παιδί με εγκαύματα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή