Ακόμη υπό κατασκευήν ο Ολυμπιακός

Ακόμη υπό κατασκευήν ο Ολυμπιακός

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τη Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη, στο τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Την επόμενη Πέμπτη, η ομάδα του Πειραιά θα υποδεχθεί στο Φάληρο τη Λουκέρνη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε την ενδεκάδα που ενδέχεται να παρατάξει την άλλη εβδομάδα κόντρα στους Ελβετούς. Κάτω από την εστία είχε τον Ανδρέα Γιαννιώτη, στα δύο άκρα της άμυνας τους Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Βούκοβιτς με τον Μιράντα. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Καμαρά, Μπουχαλάκης, εξτρέμ οι Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, επιτελικός μέσος ο Φορτούνης και επιθετικός ο Γκερέρο. Και οι δύο ομάδες πήραν υψηλό βαθμό στο κομμάτι της τακτικής, με τον Ολυμπιακό να έχει τις σημαντικότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Χριστοδουλόπουλο για να προηγηθεί.

Ο Βασίλης Τοροσίδης χρησιμοποιήθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για να αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων, ενώ το άλλο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, ο Γιασίν Μεριά δεν αγωνίστηκε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα (90΄ Μιράντα), Βούκοβιτς (80΄ Σισέ), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος (67΄ Βρουσάι), Φορτούνης (85΄ Χατζισαφί), Ποντένσε (85΄ Φετφατζίδης), Γκερέρο (85΄ Ανσαριφάρντ).

Σειρήνες για Ανσαριφάρντ

Μέσα ενημέρωσης του Ιράν παρουσιάζουν ως δεδομένη τη μεταγραφή του Ανσαριφάρντ στην Μπεσίκτας. Σύμφωνα με τους Tahran Times, ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας συναντήθηκε με τον Ιρανό επιθετικό του Ολυμπιακού και συμφώνησαν να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπεσίκτας. Κατά το ρεπορτάζ, οι απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων» ανέρχονται στα 4 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί πως για την απόκτηση του Ανσαριφάρντ έχουν ενδιαφερθεί και γερμανικές ομάδες.

Στο CAS η Σπόρτινγκ

Μετά τη FIFA, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας προσέφυγε και στο CAS διεκδικώντας αποζημίωση 197 εκατ. ευρώ για τους Μαρτίνς, Πατρίτσιο και Ποντένσε που πέρυσι ήταν στο δυναμικό της. Ειδικά για τον Ποντένσε, διεκδικεί από τους «ερυθρόλευκους» ένα ποσό που κυμαίνεται από 30 έως 40 εκατ. ευρώ, όπως προκύπτει από την προσφυγή που έχει ήδη κάνει στα αρμόδια όργανα της FIFA. Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, δεν έχει πιθανότητες δικαίωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή