Η Anna Wintour δεν πάει πουθενά! Η επίσημη ανακοίνωση της Condé Nast

Η Anna Wintour δεν πάει πουθενά! Η επίσημη ανακοίνωση της Condé Nast

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια επίσημη ανακοίνωση από τον όμιλο Condé Nast έρχεται να δώσει τέλος στις φήμες που ήθελαν την Anna Wintour να αποχωρεί από το τιμόνι της Vogue. H Σιδηρά Κυρία της μόδας παραμένει διευθύντρια του περιοδικού και καλλιτεχνική διευθύντρια του Condé Nast «επ' αόριστον», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του εκδοτικού ομίλου, Bob Sauerberg.

Με ένα μήνυμά του στο Twitter, ο Sauerberg εξήγησε ότι η Wintour «δέχτηκε να συνεργαστεί μαζί του επ' αόριστον» στα καθήκοντα που έχει η ίδια σήμερα. «Η Anna Wintour είναι μια απίστευτα ταλαντούχα και δημιουργική ηγέτις, της οποίας η επιρροή δεν μπορεί να μετρηθεί. Είναι αναπόσπαστο μέλος της μεταμόρφωσης της εταιρίας μας», σημειώνει.

Η Anna Wintour δεν πάει πουθενά! Η επίσημη ανακοίνωση της Condé Nast-1

Το γεγονός ότι ο Sauerberg είχε επιλέξει να επιβεβαιώσει ότι η Wintour θα παρέμενε στη θέση της, μετά τις φήμες που διέρρευσαν τον Απρίλιο, μπορεί να είχε σχέση με τις αποχωρήσεις της διευθύντριας μόδας και της εκτελεστικής διευθύντριας μόδας. Οι Τον Γκούντμαν και Φίλις Πόσνικ, δυο ιστορικές μορφές του περιοδικού, αποχωρούν από τη σύνταξη αλλά θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, δήλωσε εκπρόσωπος του Vogue. «Μήπως η αλλαγή φρουράς στο Vogue σημαίνει και άλλες αλλαγές;» ήταν ο τίτλος της New York Times στις αρχές της εβδομάδας.

Να σημειωθεί ότι η Anna Wintour είναι μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στη βιομηχανία μόδα, με την ίδια να δραστηριοποιείται στην Vogue από το 1983 και τις αποφάσεις της να καθορίζουν το μέλλον πολλών σχεδιαστών, ενώ είναι και το πρόσωπο πίσω από το ετήσιο Met Gala που διορτγανώνεται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη ισάξιο σε χλιδή των κινηματογραφικών Oscars.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή