Γκάλης και Μασούτης, οι πιο δημοφιλείς προσωπικότητες της Κεντρικής Μακεδονίας

Γκάλης και Μασούτης, οι πιο δημοφιλείς προσωπικότητες της Κεντρικής Μακεδονίας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας θρύλος των γηπέδων και ένας …all around παίκτης της επιχειρηματικότητας είναι οι πιο δημοφιλείς ΜΗ πολιτικές προσωπικότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με  το εξαμηνιαίο πολιτικό βαρόμετρο της «Εγνατία Point of View» που δημοσίευσε το voria.gr.

Μπορεί ο  Νίκος Γκάλης να αποσύρθηκε από τα παρκέ πριν 23 χρόνια, ωστόσο παραμένει –πέραν κάθε αμφιβολίας- η πιο αγαπητή προσωπικότητα για τους Βορειοελλαδίτες, με ποσοστό σχεδόν 77%.

Τον ακολουθεί ένας παίκτης από τις πιο δυναμικές και σταθερά αναπτυσσόμενες αλυσίδες των σούπερ μάρκετ. Ο Γιάννης Μασούτης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης αλυσίδας, συγκεντρώνει το εντυπωσιακό 61% σε θετικές γνώμες, αφήνοντας στην 3η θέση ακόμα και τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος συγκεντρώνει 56%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρνητικές γνώμες το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, καθώς ο Γιάννης Μασούτης συγκεντρώνει λιγότερες (7,7%) από τον Νίκο Γκάλη (9,5%).

Είναι η δεύτερη καλή είδηση για τον Όμιλο Μασούτη, μετά το πράσινο φως που άναψε πριν λίγες ημέρες η Επιτροπή Ανταγωνισμού στην εξαγορά της αλυσίδας «Προμηθευτική» από τον νέο μεγάλο παίκτη της λιανικής στην Ελλάδα.

Μεταξύ των πολιτικών στελεχών της περιοχής, δημοφιλέστερος αναδεικνύεται ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή