Η επιστροφή ενός θρύλου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μένω σε ένα κομψό κτίριο, το Sunset Tower, που οι άνθρωποί του λένε ότι “όλα τα σκάνδαλα που έχεις ακούσει εδώ έχουν συμβεί”», είχε πει ο Τρούμαν Καπότε περιγράφοντας τη ζωή στην αρ ντεκό πολυκατοικία-τοπόσημο του δυτικού Χόλιγουντ.

Οι περισσότεροι ένοικοί της ήταν διασημότητες, ανάμεσά τους η Μέριλιν Μονρόε, η Γκρέτα Γκάρμπο, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Τζον Γουέιν, που λέγεται ότι είχε μια αγελάδα στο μπαλκόνι του, για να έχουν οι καλεσμένοι του φρέσκο γάλα για τον καφέ τους και ο Ίγκι Ποπ, που βουτούσε από το παράθυρό του στην πισίνα.

Από τη δεκαετία του 1980 άρχισε να λειτουργεί ως πολυτελές ξενοδοχείο και άλλαξε αρκετούς ιδιοκτήτες, οι οποίοι ευτυχώς διατήρησαν αναλλοίωτα το πνεύμα και τις ιδέες του αρχιτέκτονά του Leland A. Bryant περί αισθητικής.

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η τελευταία ανακαίνισή του, μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων, και το Sunset Tower Hotel άνοιξε ξανά τις πόρτες του.

Τώρα, νέες ιστορίες μένουν να γεννηθούν.

www.sunsettowerhotel.com 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή