Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Νατάσσα Μποφίλιου με τους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο παρουσιάζει το «Ομορφο όνειρο» στο αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θάλασσας. Στις 9.30 μ.μ. Μουδανιά Χαλκιδικής.

• Ο Θοδωρής Βουτσικάκης, ο Δημήτρης Μπάσης και τα Μουσικά Σημάδια εμφανίζονται στο τριήμερο φεστιβάλ «Αρχές Αυγούστου Μέθανα 2018» με ελεύθερη είσοδο στις συναυλίες στα Μπλόκια και στο Λιμάνι. Στις 9 μ.μ. Τροιζηνία, Μέθανα.

• Στο νεοσύστατο κέντρο εικαστικών τεχνών του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών «AnnexM» παρουσιάζεται η έκθεση «Ο τελευταίος αναγνώστης» με βίντεο, εγκαταστάσεις και αναγνώσεις εμβληματικών κειμένων. Από τις 7 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• «Το βιβλίο ως έργο τέχνης από τα χρόνια του ’60» και «Οι Ελληνες καλλιτέχνες και το βιβλίο» είναι δύο εκθέσεις που παρουσιάζονται στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων και αναδεικνύουν τις ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ σπουδαίων Ελλήνων εικαστικών με την ελληνική εκδοτική ιστορία. Από τις 10 π.μ. Λεωνίδου και Μυλλέρου.

• Την ομαδική εικαστική έκθεση «Το οχυρό» παρουσιάζουν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας και ο Δήμος Δυτικής Μάνης στο οχυρό συγκρότημα των Τρουπάκηδων – Μούρτζινων, από τις 8 π.μ., μια τυπική κατοικία καπετάνιου της περιοχής από την Τουρκοκρατία. Καρδαμύλη, Μάνη.

• Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Theodore κάνει μια στάση στο Θέατρο Κουμάρου στην Τήνο. Εκεί θα πάρουμε μια γεύση και από τη νέα του δουλειά. Μαζί του ο επίσης εξαιρετικός Moa Bones. Στις 9 μ.μ. Κουμάρος, Τήνος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή