Νεκρό βρέθηκε στο διαμέρισμά του στον Καναδά το διάσημο μοντέλο «Zombie Boy»

Νεκρό βρέθηκε στο διαμέρισμά του στον Καναδά το διάσημο μοντέλο «Zombie Boy»

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του στο Μόντρεαλ του Καναδά ο Ρικ Τζένεστ, το 32χρονο μοντέλο γνωστό ως «Zombie Boy» εξαιτίας των χαρακτηριστικών τατουάζ που έφερε σε όλο του το σώμα και τον έκαναν να μοιάζει με σκελετό. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας που μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης, είναι πιθανό ο 32χρονος να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το μοντέλο ήταν γνωστό στο χώρο του θεάματος καθώς μεταξύ άλλων είχε εμφανιστεί σε διάφορα βίντεο κλιπ μεταξύ των οποίων και του δημοφιλούς «Born this way» της Lady Gaga «Born this way» το 2011.

Με ανάρτησή της στο Twitter η γνωστή τραγουδίστρια εκφράζει την θλίψη της για το θάνατο του συνεργάτη και φίλου της: «Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να αλλάξουμε την νοοτροπία μας, να φέρουμε την ψυχική υγεία στο προσκήλιο και να απαλείψουμε το στίγμα που μας εμποδίζει να μιλάμε για αυτή. Εάν υποφέρεις, κάλεσε σήμερα κιόλας έναν φίλο ή έναν συγγενή. Πρέπει να σώσουμε ο ένας τον άλλον». 

«Η επιστήμη μας λέει ότι χρειάζονται 21 ημέρες για να  σχηματίσουμε μια συνήθεια, εάν υποφέρετε από το θέμα της Ψυχικής Υγείας, παρακαλώ σήμερα να είναι η πρώτη σας ημέρα ή η συνέχεια της δουλειάς που κάνατε. Ζητήστε βοήθεια αν αισθάνεστε πόνο ή αν γνωρίζετε κάποιον που υποφέρει, μιλήστε του», γράφει εμφανω΄ς συγκινημένη σε δεύτερη ανάρτησή της. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή