ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξία Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Ο κ.Τσίπρας εκβιάζεται ή συναλλάσσεται

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Οξύτατη ήταν η αντίδραση της Αλεξίας Μπακογιάννη, για την απόφαση μεταφοράς του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου.

Η Αλεξία Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από την κυβέρνηση, με αποκορύφωμα το σημερινό, δεν στέκει λογικά. Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται, είτε συναλλάσσεται. Το κόμμα του είχε παραδοσιακά σχέσεις με αυτή την οργάνωση και ηθικά πάντα ήταν υπόλογο για αυτό το ζήτημα» .

Όπως είπε, μάλιστα, «κι εγώ έχω ένα αίτημα στον Τσίπρα, να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου, αλλά δεν μπορεί. Καλό θα είναι να εξετάζει καλύτερα τα αιτήματα που ικανοποιεί».

Όπως τόνισε η Αλεξία Μπακογιάννη, «για εμάς, όλες τις οικογένειες των θυμάτων του Κουφοντίνα και της 17 Νοέμβρη, το σημερινό έρχεται ως κερασάκι σε μια "τούρτα" των τελευταίων τριών ετών με τη μία πρόκληση μετά την άλλη για τους νεκρούς μας».

«Μένουν στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος δολοφόνος που δεν έχει μετανιώσει τίποτα, μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές» πρόσθεσε.

Τόνισε, δε, ότι «εμείς πάρα πολλά χρόνια παλέψαμε για τη δίκαιη αντιμετώπιση των τρομοκρατών. Δεν λειτουργήσαμε ποτέ εκδικητικά, ούτε και το κράτος, αν και η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο θα το θέλαμε».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ