ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Μητέρα πούλησε τον εννιάχρονο γιο της σε παιδόφιλους στο «σκοτεινό» Διαδίκτυο

BBC

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Σε φυλάκιση 12 ετών και έξι μηνών καταδικάστηκε μία γυναίκα από ένα δικαστήριο στη νότια Γερμανία, η οποία πούλησε τον εννιάχρονο γιο της σε παιδόφιλους στο «σκοτεινό» διαδίκτυο (dark net).

Το δικαστήριο του Φράιμπουργκ καταδίκασε επίσης σε φυλάκιση 12 ετών τον σύντροφο της και πατριό του παιδιού, ο οποίος καταδικάστηκε επίσης και σε προληπτική κράτηση, ολοκληρώνοντας τη σχετική δίκη που είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο.

Η 48χρονη Μπερίν Ταχά και ο 39χρονος Κριστιάν Λαΐς είναι αμφότεροι Γερμανοί πολίτες, που ζουν στο Στάουφεν, κοντά στην πόλη του Φράιμπουργκ.

Και οι δύο κρίθηκαν ένοχοι για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, καταναγκαστική πορνεία και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σε ένα βίντεο που είχε στην κατοχή του το ζευγάρι, το αγόρι φαίνεται να κακοποιείται σεξουαλικά και να εξευτελίζεται λεκτικά, όντας δεμένο.

Σε μία αντίστοιχη υπόθεση, το δικαστήριο καταδίκασε τη Δευτέρα έναν Ισπανό σε φυλάκιση 10 ετών για σεξουαλική κακοποίηση ενός αγοριού κατ' εξακολούθηση.

Το νεαρό αγόρι ζει σήμερα με τους θετούς γονείς του, οι οποίοι ανέλαβαν την κηδεμονία του μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης και τη δίωξη της μητέρας του και του συντρόφου της.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ