Γεωργιάδης: Η διαχείριση Τσίπρα έδειξε παντελής έλλειψη ανθρωπιάς

Γεωργιάδης: Η διαχείριση Τσίπρα έδειξε παντελής έλλειψη ανθρωπιάς

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βολές στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, για τη διαχείριση της τραγωδίας στο Μάτι που στοίχησε τη ζωή σε δεκάδες  πολίτες.

«Εγώ είμαι σίγουρος ότι ήξερε για νεκρούς ο Τσίπρας Η ιδέα ότι πάνω στα πτώματα αυτό που κυρίως απασχολούσε τον Τσίπρα ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση πιστεύω ότι γύρισε τον διακόπτη. Όλοι αυτοί που έβρισκαν μια δικαιολογία για τον Τσίπρα γύρισαν τον διακόπτη και σιώπησαν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο «Θέμα FM» και συνέχισε:

«Η διαχείριση Τσίπρα έδειξε ότι υπάρχει παντελής έλλειψη ανθρωπιάς».

«Ο Τζανακόπουλος είναι βασικός υπεύθυνος για το σόου της Δευτέρας και της συνέντευξης της Πέμπτης, αλλά είναι ο κολλητός του Τσίπρα και οι κολλητοί τη γλιτώνουν», πρόσθεσε, ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης: «Ως υπουργός Υγείας είχε ενημερωθεί για τους νεκρούς και έπαιζε με το κινητό του και το παίζει ανθρωπιστής».

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης σε ερώτηση που αφορούσε τις κατηγορίες που μπορεί να προκύψουν από την εισαγγελική έρευνα εξήγησε ότι «αν κριθεί ότι δεν έδωσε εντολή η Περιφέρεια τότε μιλάμε για φόνο εξ αμελείας. Εάν κριθεί ότι είχε κάνει εισήγηση η πυροσβεστική τότε μιλάμε για φόνο εξ αμελείας με ενδεχόμενο δόλο και άρα βαρύτερες ποινές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή