Εντόπισαν… Ελβετικά POS στη Μύκονο

Εντόπισαν… Ελβετικά POS στη Μύκονο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λαβράκια βγάζουν οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχης Δημοσίων Εσόδων στο νησί της Μυκόνου στο πλαίσιο της επιχείρησης «Τρίαινα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ εντοπίστηκαν στο κατάστημα της Louis Vuitton στο κέντρο της Μυκόνου δύο POS συνδεδεμένα με την Ελβετία, ενώ άλλο ένα τέτοιο POS εντοπίστηκε στο κατάστημα της ίδιας εταιρείας που λειτουργεί στο Nammos Village.

Μάλιστα στο κατάστημα της Louis Viton στο Nammos Village βρέθηκαν Ισπανοί εργαζόμενοι που ήταν ασφαλισμένοι στο Ισπανικό ΙΚΑ και τώρα ερευνάται η νομιμότητα της πρακτικής αυτής. Τα δύο POS κατασχέθηκαν.

Επίσης στο κέντρο Καλούα στην Παράγκα της Μυκόνου διαπιστώθηκε, ύστερα από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 3.500 ευρώ, ενώ στο κατάστημα τουριστικών ειδών,  που λειτουργεί στον ίδιο χώρο, εμπορεύματα δεν είχαν τιμολόγια αγοράς.  Στο κέντρο επιβλήθηκε 48ωρο λουκέτο.

Ακόμη στο γνωστό εστιατόριο Κατρίν στο κέντρο της Μυκόνου κατασχέθηκαν οι ημερήσιες εισπράξεις ύψους 19.000 ευρώ διότι διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση είχε ληξιπρόθεσμες και μη ρυθμισμένες οφειλές προς την εφορία ύψους 380.000 ευρώ.

Λουκέτο 48 ωρών επιβλήθηκε και σε μεγάλο πλυντήριο στη χώρα της Μυκόνου καθώς δεν είχε κόψει 67 αποδείξεις 13.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή