Ξεσπά η Jolie εναντίoν Pitt: ”Με λίγα δανεικά δεν βοηθάς τα παιδιά σου”

Ξεσπά η Jolie εναντίoν Pitt: ”Με λίγα δανεικά δεν βοηθάς τα παιδιά σου”

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόντρα δίχως τέλος για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι του Ηοllywood αφού η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών και την κηδεμονία, μεγαλώνει την ένταση ανάμεσά τους.

Μετά τις δηλώσεις των δικηγόρων του Brad Pitt που αντέκρουσαν τα επιχειρήματα της Angelina Jolie σχετικά με τη μη καταβολή επαρκούς διατροφής για τα παιδιά τους, λέγοντας πως ο Pitt κατέβαλε ποσό άνω του 1,3 εκατομμυρίου δολαρίων σε λογαριασμούς ενώ επιπλέον δάνεισε στη Jolie 8 εκατομμύρια δολάρια για να τη βοηθήσει να αγοράσει το σπίτι που μένει τώρα, ήρθε το νέο ξέσπασμα της Angelina.

«Τιμώ τα δανεικά που μου έδωσες. Τα δανεικά όμως δεν είναι τρόπος στήριξης των παιδιών. Το να τα παρουσιάζεις ως τέτοια, είναι παραπλανητικό», υποστηρίζει η Jolie.

Σύμφωνα μάλιστα με τη δικηγόρο της Αμερικανίδας ηθοποιού, ο Pitt της δάνεισε αυτά τα χρήματα ενώ ζήτησε πλάνο αποπληρωμής.

Η επιθυμία της Jolie είναι να υπάρξει συμφωνία για ίση πληρωμή των εξόδων ανατροφής των παιδιών τους, κάτι που τα τελευταία δύο χρόνια ο ηθοποιός δεν πράττει.

«Κανονικά, ένας πατέρας θα πλήρωνε τα έξοδα για τα παιδιά του εθελοντικά και χωρίς να του ζητηθεί, Πιστεύουμε πως το ζήτημα θα λυθεί χωρίς άλλη αναβολή», ανέφερε η δικηγόρος της Jolie.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή