Δεκαοκτώ τραυματίες από αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα (εικόνες)

Δεκαοκτώ τραυματίες από αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα (εικόνες)

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν ένα πολυώροφο κτίριο στη Γάζα, ανέφεραν οι κάτοικοι, λίγες ώρες μετά την εκτόξευση ρουκετών μεγάλου βεληνεκούς από παλαιστινιακές ένοπλες οργανώσεις ενάντια στη μεγαλύτερη σε πληθυσμό νότια πόλη του Ισραήλ.

Δεκαοκτώ τραυματίες από αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα (εικόνες)-1

Τουλάχιστον 18 Παλαιστίνιοι τραυματίες από τους νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Δεκαοκτώ τραυματίες από αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα (εικόνες)-2

Η ισραηλινή επιδρομή έπληξε τον περιβάλλοντα χώρο ενός κτιρίου που στεγάζει ένα πολιτιστικό κέντρο, ανέφερε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Η έκρηξη ταρακούνησε κτίρια στην πόλη της Γάζας, καθώς σκόνη και γκρίζος καπνός κάλυψε τον αέρα, δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters.

Δεκαοκτώ τραυματίες από αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα (εικόνες)-3

Νωρίτερα, Παλαιστίνιοι αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για τρεις ακόμη ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην περιοχή, ενδεχομένως σε αντίποινα για την εκτόξευση ρουκετών που έπεσε στα περίχωρα της πόλης Μπερ Σεβά στο νότιο μέρος του Ισραήλ, παρά την προηγούμενη ανακοίνωση της Χαμάς και των συμμαχικών της παλαιστινιακών ένοπλων οργανώσεων στη Λωρίδα της Γάζας ότι θα σταματήσουν από σήμερα το μεσημέρι τις εκτοξεύσεις ρουκετών εναντίον του Ισραήλ, έπειτα από άλλη μια νύκτα εχθροπραξιών μεταξύ των δύο πλευρών, ανακοίνωσαν παλαιστίνιοι αξιωματούχοι.

Ένας εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού αρνήθηκε να σχολιάσει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή