Στο σπίτι του στην Καστοριά ο Αγγελος Μητρετώδης (βίντεο)

Στο σπίτι του στην Καστοριά ο Αγγελος Μητρετώδης (βίντεο)

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που μας στήριξαν, εμάς και τις οικογένειές μας. Χρόνια πολλά σε όλους», δήλωσε ο Αγγελος Μητρετώδης, ο οποίος βρίσκεται  πλέον στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καστοριά μετά την απελευθέρωσή του από τις τουρκικές φυλακές στην Αδριανούπολη.

Ο Αγγελος Μητρετώδης μαζί με τον Δημήτρη Κούκλατζη έπειτα από 167 ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης αφέθηκαν ελεύθεροι την Τρίτη, με απόφαση τουρκικού δικαστηρίου. Ξημερώματα της Τετάρτης επέστρεψαν στη χώρα μας.

Oι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μετέβησαν στη συνέχεια στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη όπου μετέβησαν για προληπτικές εξετάσεις. 

«Οι δικοί μας, μας μετέφεραν πάντα το κλίμα, τη στήριξη των ανθρώπων και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους», πρόσθεσε ο Αγγελος Μητρετώδης.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Κούκλατζης και η οικογένειά του παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη καθώς η αδελφή του Ελληνα στρατιωτικού έφερε στο κόσμο το δεύτερο παιδί της. Ενδεχομένως αύριο θα μεταβεί αύριο στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Ορεστιάδα.  

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ: 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή