Αιφνιδιαστική επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μάτι (βίντεο)

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μάτι (βίντεο)

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Μάτι πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να βρεθεί στην περιοχή ακριβώς ένα μήνα μετά την τραγωδία προκειμένου να συνομιλήσει με κατοίκους αλλά και να διαπιστώσει από κοντά την πορεία των εργασιών.

Ας σημειωθεί, ότι μόλις πριν από δύο ημέρες, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με τη συντονιστική επιτροπή κατοίκων από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά όπου και ενημερώθηκε αναλυτικά για το μέγεθος της καταστροφής και για τις μεγάλες δυσκολίες στην καθημερινότητα τους.

Οι κάτοικοι είχαν εκφράσει στη συνάντησή τους την αγωνία τους για τη δημόσια υγεία στους οικισμούς τους και την έλλειψη οποιασδήποτε υπεύθυνης ενημέρωσης σχετικά με το πότε θα μπορούν να επιστρέψουν σε ένα ασφαλές υγειονομικά περιβάλλον, καθαρό από αμίαντο και διοξίνες.

Είχαν επίσης υπογραμμίσει την ανάγκη για επιτάχυνση των διαδικασιών που απαιτούνται, όσον αφορά την καταβολή των αποζημιώσεων αλλά και τις κατεδαφίσεις στα μη κατοικήσιμα κτίσματα.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μάτι (βίντεο)-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή