Μητσοτάκης: Δεσμεύομαι ότι θα αποδοθούν όλες οι ευθύνες

Μητσοτάκης: Δεσμεύομαι ότι θα αποδοθούν όλες οι ευθύνες

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη στο Μάτι πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έναν μήνα μετά την καταστροφική φωτιά που άφησε πίσω της 96 νεκρούς.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τους κατοίκους και άκουσε τα προβλήματά τους ενώ σε δηλώσεις του δεσμεύθηκε ότι θα αποδοθούν ευθύνες «εκεί που πρέπει» και ότι θα συμβάλει ώστε αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η πληγείσα περιοχή. 

Μητσοτάκης: Δεσμεύομαι ότι θα αποδοθούν όλες οι ευθύνες-1

«Η θλίψη, η οργή, η αγανάκτηση παραμένει βουβή αλλά και πολύ έντονη σε αυτή την περιοχή. Προσωπική μου δέσμευση είναι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αποκατασταθεί η περιοχή το συντομότερο δυνατό και να αποκτήσει τον χαρακτήρα της και να βελτιωθούν και στρεβλώσεις που υπήρχαν από το παρελθόν» ανέφερε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνέχισε:

«Δέσμευσή μου να αποδοθούν όλες οι ευθύνες εκεί που πρέπει. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της αλλά σε μία δημοκρατία υπάρχει ευθύνη και λογοδοσία. Κάποιοι έφταιγαν που 96 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους».

Μητσοτάκης: Δεσμεύομαι ότι θα αποδοθούν όλες οι ευθύνες-2

Το βίντεο από την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Μάτι

Το Μέγαρο Μαξίμου, σχολιάζοντας την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη, κατηγόρησε τη ΝΔ για «επικοινωνιακή εκμετάλλευση μιας τραγωδίας» σημειώνοντας ότι «την ίδια ώρα που ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε τη συνήθη καθημερινή παρουσία του στο Μάτι, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή