Να μην πνιγεί στα… βαθιά παλεύει ο Τραμπ στο νέο εξώφυλλο του TIME

Να μην πνιγεί στα… βαθιά παλεύει ο Τραμπ στο νέο εξώφυλλο του TIME

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με άλλο ένα πρωτότυπο εξώφυλλο με αντικείμενο τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ θα κυκλοφορήσει το περιοδικό TIME στις 3 Σεπτεμβρίου, στη σκιά της ομολογίας ενοχής του δικηγόρου του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, για παραβίαση της νομοθεσίας περί προεκλογικών δαπανών και της καταδίκης από δικαστήριο της Βιρτζίνια του πρώην επικεφαλής της καμπάνιας του Αμερικανού προέδρου, Πολ Μάναφορτ, για οικονομικά εγκλήματα.

Συγκεκριμένα, στο εξώφυλλο του επόμενου τεύχους του περιοδικού δια χειρός του καλλιτέχνη Τιμ Ο' Μπράιεν, το Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου έχει πλημμυρίσει ολοκληρωτικά, με τον Αμερικανό πρόεδρο να παλεύει να επιπλεύσει και να μην πνιγεί «στα βαθιά», όπως αναφέρει ο λιτός τίτλος του εξωφύλλου.

Το συγκεκριμένο εξώφυλλο αποτελεί το τρίτο μέρος μίας «τριλογίας» του καλλιτέχνη που δημιουργεί εξώφυλλα για το περιοδικό εδώ και περίπου 30 χρόνια, στην οποία πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Στο πρώτο «μέρος» της, το οποίο δημοσιεύθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 2017, ο νεοεκλεγείς τότε Αμερικανός πρόεδρος εμφανίζεται καθιστός στο Οβάλ Γραφείο, αδιαφορώντας για την καταιγίδα που μαίνεται γύρω του. Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο εξώφυλλο, ο καλλιτέχνης δήλωσε ότι πίστευε πως το επίπεδο του χάους που συνόδευσε την εκλογή Τραμπ «δεν θα κρατούσε».

Εντούτοις, τα γεγονότα διέψευσαν τον Ο'Μπράιεν, με τις απολύσεις, τα σκάνδαλα και ένα γενικό χάος να σημαδεύουν την πρώτη χρονιά της προεδρικής θητείας του Τραμπ, οθώντας τον να σχεδιάσει ένα δεύτερο εξώφυλλο με την ίδια θεματική για το τεύχος της 23ης Απριλίου του 2018, με αφορμή τις επιδρομές στην οικία και το γραφείο του Κόεν. Σε αυτό η καταιγίδα συνεχίζεται με την ίδια ένταση και ο Αμερικανός πρόεδρος μοιάζει το ίδιο ατάραχος στο γραφείο του, όμως πλέον το Οβάλ Γραφείο έχει καλυφθεί κατά το ήμισυ από το νερό της «χρόνιας» νεροποντής.

Τέλος, λίγους μήνες αργότερα, στις 3 Σεπτεμβρίου 2018, το Οβάλ Γραφείο έχει πλεόν «πλημμυρίσει» από τα διάφορα προβλήματα που δυσχεραίνουν την προεδρική θητεία του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος παλεύει με νύχια και με δόντια να σταθεί πάνω από το νερό και να μην «πνιγεί» από αυτά.

Να μην πνιγεί στα… βαθιά παλεύει ο Τραμπ στο νέο εξώφυλλο του TIME-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή