Η νίκη στην Ξάνθη αλλάζει το κλίμα στον ΠΑΟ

Η νίκη στην Ξάνθη αλλάζει το κλίμα στον ΠΑΟ

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενεση ηθικού ήταν για όλους στον Παναθηναϊκό η μεγάλη νίκη του στην Ξάνθη με το υπέροχο γκολ του 20χρονου Γιάννη Μπουζούκη, σε συνδυασμό με την εξαιρετική αγωνιστική του εικόνα. Το αποτέλεσμα και κυρίως η μεστή εμφάνιση ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους της ομάδας, όχι όμως για τον Δώνη που επιμένει να λέει σε κάθε τόνο ότι η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική και θα φέρει σύντομα πολύ καλά αποτελέσματα. Ηδη με τη νίκη στην Ξάνθη ψαλιδίστηκε κατά το ήμισυ η ποινή των έξι βαθμών λόγω της αδειοδότησης κι αν έλθει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ νέο τρίποντο απέναντι στη Λαμία, τότε θα μηδενιστεί μέσα σε μόλις μία εβδομάδα αυτό το -6 και θα βάλει την ομάδα σε διαφορετική τροχιά.

Πέρα από τη βαθμολογία, η νίκη αυτή ήταν ένα ευχάριστο… ηλεκτροσόκ και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν από την εικόνα της ομάδας τους και το δείχνουν με κάθε τρόπο. Ο πιο σημαντικός θα είναι να το δείξουν και εμπράκτως, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας που κυκλοφορούν από σήμερα με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, αλλά με πολύ σημαντικές μειώσεις στις τιμές, σε επίπεδα άνω του 30% σε αρκετές κατηγορίες σε σχέση με πέρυσι. Πολύ σημαντικό είναι ότι ένα κομμάτι των εσόδων, από 10 έως 50 ευρώ ανά εισιτήριο διαρκείας ανάλογα με την τιμή του, θα δοθεί στον Ερασιτέχνη, κίνηση που αναμένεται να λειτουργήσει πυροσβεστικά και να δημιουργήσει ένα καλύτερο κλίμα. Το βίντεο που ετοίμασε η ΠΑΕ για την προώθηση των διαρκείας κλείνει με τη φράση του Γιώργου Δώνη «Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα…» και περιλαμβάνει πλάνα από μεγάλες βραδιές στο ΟΑΚΑ, όπως και τους Κουρμπέλη, Μουνιέ, Χρ. Δώνη και Στάικο να λένε

«Στηρίζω το Τριφύλλι, την έδρα, τον σύλλογό μας, τα 110 χρόνια Ιστορίας». Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ τονίζει ότι «ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια νέα εποχή και χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων του για να ανταποκριθεί στις συνθήκες μιας απαιτητικής σεζόν». Ενημερώνει, επίσης, ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι 130, 150, 220, 330, 650, 1.500 και 4.000 ευρώ, με τη διάθεσή τους να ξεκινά από σήμερα μέσω του viva.gr όσο και με φυσική παρουσία, από την Αίθουσα Κασσιμάτης στο ΟΑΚΑ.

• Με ένεση έπαιξε στην Ξάνθη ο Αχιλλέας Πούγγουρας λόγω πόνων που είχε στη μέση και για να μην επιβαρυνθεί άλλο η κατάστασή του, ακολούθησε χθες ειδικό πρόγραμμα.

• Νέα αναβολή ολίγων ημερών πήρε ο Παναθηναϊκός για την εκδίκαση των προσφυγών των Ρινάλντι, Σιλά και Ρέις, έπειτα από συνεννόηση με την πλευρά των τριών ποδοσφαιριστών και την καταβολή ενός μικρού μέρους των οφειλομένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή