Χατζηδάκης: Χάρη στον νόμο Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκε ο Αρ. Φλώρος

Χατζηδάκης: Χάρη στον νόμο Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκε ο Αρ. Φλώρος

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αριστείδης Φλώρος, και όχι μόνον αυτός, αλλά και άλλοι ισχυροί της οικονομικής ζωής, αποφυλακίστηκαν χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου από την κυβέρνηση που παριστάνει το «Ρομπέν των Δασών», δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι «πέρασαν ένα νόμο που διευκολύνει τις αποφυλακίσεις διαφόρων εγκληματιών, εκατοντάδες εγκληματίες που έχουν κάνει νέα εγκλήματα βγήκαν έξω με το νόμο Παρασκευόπουλου και έχουν βγει και μεγάλα ονόματα». 

«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων πιστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι η αποφυλάκιση Φλώρου οφείλεται στο νομό Παρασκευόπουλου, με ένα πιστοποιητικό βγαίνει ο Φλώρος έξω χωρίς να κοιτάξει περαιτέρω το θέμα το Συμβούλιο Φυλακών», πρόσθεσε χαρακτηριστικά. 

Στον πάτο της ανάπτυξης η Ελλάδα

Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε επίσης και στην οικονομία, τονίζοντας ότι η Ελλάδα είναι πρώτη σε φόρους στην Ευρώπη και τελευταία, ή από τις τελευταίες στο ρυθμό ανάπτυξης. «Είμαστε στον πάτο του πίνακα στην ανάπτυξη, και σε επενδύσεις είμαστε στις μισές από το 2007», σχολίασε και πρόσθεσε: 

«Δεν θα γίνουν επενδύσεις επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι με προσευχές πρέπει να γίνει ελκυστική η οικονομία. Έχουμε δυο προβλήματα: μεγάλοι φόροι και εισφορές». 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επέμεινε μάλιστα ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ως κυβέρνηση θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% με προτεραιότητα στους φτωχότερους, διευκρινίζοντας ότι θα γίνει «20% μείωση την πρώτη χρονιά 10% τη δεύτερη». 

Τέλος, σημείωσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα προχωρήσει σε μείωση φόρων των επιχειρήσεων από το 29% στο 24% «για να στείλουμε το μήνυμα στους επιχειρηματίες ότι είμαστε μια χώρα φιλική στην επιχειρηματικότητα, που είναι μοχλός για νέες θέσεις εργασίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή