Νέο Toyota Corolla Touring Sports

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Πρόσφατα, η Toyota δημοσιοποίησε πως μια νέα, συναρπαστική εποχή ξεκινά για το παγκόσμιο best seller στην ιστορία της αυτοκίνησης, το Corolla, το μοντέλο που έχει ήδη καταγράψει πωλήσεις που ξεπερνούν τα 45 εκατομμύρια οχήματα, από το 1966.

 
Συγκεκριμένα, η παγκόσμια στρατηγική της ΤΟΥΟΤΑ MOTOR CORPORATION επιβάλει πλέον την εδραίωση ενός ονόματος σε κάθε βασική κατηγορία (segment), με άμεση εφαρμογή σε οποιοδήποτε τρέχον ή μελλοντικό μοντέλο.   Αυτή η απόφαση της εταιρείας για παγκόσμια εναρμόνιση των ονομασιών των μοντέλων της καταδεικνύει για μια ακόμα φορά πως η Toyota σκέφτεται και ενεργεί ως μια παγκόσμια εταιρεία.  Ταυτόχρονα δημιουργεί απόλυτη ισορροπία στο όνομα και την αναγνωρισιμότητα του κάθε μοντέλου της σε παγκόσμιο επίπεδο, και γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική στην επικοινωνιακή επένδυση προς τα μέσα ενημέρωσης και, κατ’ επέκταση, στους πελάτες της.

 
Ετσι λοιπόν, ως ξεκίνημα αυτής της στρατηγικής απόφασης, εδραιώνεται το παγκοσμίως δημοφιλές όνομα Corolla σε όλους τους τύπους αμαξώματος της κατηγορίας C (hatchback, wagon και sedan) στην Ευρώπη από τη Νέα Γενιά (αρχή 2019).
 
Η νέα ονομασία συμπίπτει με την υιοθέτηση της νέας παγκόσμιας αρχιτεκτονικής -Toyota New Global Architecture (TNGA), από το Corolla, που αντικαθιστά τις τρεις διαφορετικές πλατφόρμες, οι οποίες υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
 

«Η φιλοσοφία κατασκευής και σχεδίασης TNGA προάγει σε μία εντελώς νέα διάσταση τα μοντέλα της κατηγορία C για τις επόμενες γενιές. Προσθέτοντας στη δημοφιλή Ποιότητα, Αντοχή και Αξιοπιστία του Corolla, πιο συναισθηματικές αξίες που επιζητούν οι πελάτες μας, όπως ξεχωριστή σχεδίαση, αναβαθμισμένο εσωτερικό, δυναμική συμπεριφορά και ισχυρούς, αποδοτικούς, υβριδικούς-ηλεκτρικούς κινητήρες» δήλωσε ο Dr Johan van Zyl, Πρόεδρος & CEO της Toyota Motor Europe. «Δεν υπάρχει , λοιπόν, καλύτερη στιγμή από το λανσάρισμα της νέας γενιάς οχημάτων στην κατηγορία C, ώστε να επαναφέρουμε το όνομα Corolla και στα μοντέλα hatchback και wagon κατηγορίας C.».
 
Με βάση τα παραπάνω αναφερόμενα, θα βρείτε επιπλέον επισυναπτόμενα αρχεία από το σημερινό Δελτίο Τύπου της ΤΟΥΟΤΑ, όπου ανακοινώνεται επίσημα η νέα έκδοση Τoyota Corolla Touring Sports, την οποία θα δούμε ‘’ζωντανά’’ στις αρχές Οκτωβρίου ’18 κατά την Διεθνή ‘Εκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή