Η ΝΔ αποδομεί τον Αλ. Τσίπρα: Οι «μαύρες σελίδες» για την Ελλάδα

Η ΝΔ αποδομεί τον Αλ. Τσίπρα: Οι «μαύρες σελίδες» για την Ελλάδα

4' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικτυακή επίθεση στην κυβέρνηση ετοιμάζει η ΝΔ καθώς θέτει σε λειτουργία την ιστοσελίδα mauresselides.gr, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα καταδεικνύονται -ή μάλλον υπενθυμίζονται, όπως επισημαίνουν, «μερικά μόνο από τα αμέτρητα ψέματα του κ. Τσίπρα που στοίχισαν στη χώρα μας περισσότερα από 100 δις ευρώ».

Ειδικότερα, πρόκειται για μια ιστοσελίδα ψηφιακής ανασκόπησης των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συγκεντρώνει βίντεο αλλά και εικόνες,  δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων, πρωτοσέλιδα διεθνών και ελληνικών Μέσων ενημέρωσης, μαζί με στοιχεία διεθνών οργανισμών.

Η εκκίνηση της καταγραφής των γεγονότων είναι η ορκωμοσία της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τον Ιανουάριο του 2015 και στη συνέχεια με βάση την χρονολογική καταγραφή «των ψεμάτων του κ. Τσίπρα», θα μπορεί κανείς να δει, όπως επισημαίνουν από την Πειραιώς, την ανακολουθία, την αναξιοπιστία και εν τέλει την ανικανότητα μιας φαύλης κυβέρνησης που ζημίωσε τον τόπο όσο καμία στο παρελθόν.

Μέσω περιήγησης στον ιστότοπο, θα μπορεί κανείς να βρει στοιχεία για την «περήφανη διαπραγμάτευση του 2015, τα capital controls, τους κομματικούς διορισμούς, το δημοψήφισμα, το τρίτο Μνημόνιο, τις αυξήσεις ΦΠΑ, το νόμο Κατρούγκαλου, τη διαχείριση του Σκοπιανού αλλά και τις επικοινωνιακές «φιέστες», όπως τις χαρακτηρίζουν του φετινού καλοκαιριού, κατά την επικοινωνιακή διαχείριση της καταστροφής στο Μάτι.

«Κάνουν τόσα πολλά λάθη, με τέτοια συχνότητα, και επιδεικνύουν τόσο θράσος για να τα καλύψουν, που είναι πραγματικά αδύνατον να τα συγκρατήσει κανείς στη μνήμη του», τονίζουν παράλληλα από την ΝΔ.

Επιπροσθέτως, επισημαίνουν πως ενόψει και της νέας εμφάνισης του πρωθυπουργού στη ΝΔ, «όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πλέον ότι η πορεία του στηρίχθηκε μόνο σε ψέματα και αυταπάτες».

«Τα τέσσερα χρόνια που ασκεί την κυβερνητική εξουσία, αποδείχθηκε ότι δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας. Γι’ αυτό με την ίδια ευκολία που επιτίθετο προεκλογικά στους εταίρους μας (go back κυρία Μέρκελ) έγινε ο πρωθυπουργός που αποδέχθηκε όλα ανεξαιρέτως τα σκληρά μέτρα που του επέβαλλαν, ως αντιστάθμισμα της αναξιοπιστίας και της ανικανότητάς του. Και από την υπερήφανη διαπραγμάτευση έφτασε τελικά να δεσμεύσει την χώρα με σκληρά μέτρα λιτότητας για πολλά ακόμη χρόνια μετά την δική του αναπόφευκτη ήττα στις επόμενες εκλογές», υποστηρίζουν την ίδια ώρα ανώτατες πηγές της ΝΔ.

Δεν παραλείπουν δε να εξαπολύσουν επίθεση για τη νύχτα της 23ης Ιουλίου και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην τραγωδία της Ανατολικής Αττικής. «Αποκορύφωμα του κυνισμού του και της θλιβερής αναξιοπιστίας του ήταν βέβαιη νύχτα της εθνικής τραγωδίας της  23ηςΙουλίου. Τότε που όλοι οι Έλληνες τον είδαν από την τηλεόραση να παριστάνει ότι δεν γνωρίζει ότι έχουν ήδη χαθεί ζωές στο Μάτι και τάχα να αγνοεί την απίστευτη καταστροφή που είχε ήδη συντελεστεί», υπογραμμίζουν.

«Τώρα ο κ. Τσίπρας, καθώς γνωρίζει την επικείμενη εκλογική συντριβή του είναι βέβαιο ότι θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει. Αρκεί κανείς να θυμηθεί τι υποσχόταν όταν γνώριζε ότι θα κερδίσει, και να αναλογιστεί πόσα πολλά θα τάξει τους επόμενες μήνες, τώρα που γνωρίζει ότι θα χάσει. Το βλέπουμε ήδη τις τελευταίες εβδομάδες στα όσα ψελλίζουν τα στελέχη του. Οι ίδιοι που είχαν παραδεχθεί ότι η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης ήταν συνειδητή επιλογή τους, τώρα ξαφνικά υπόσχονται μείωση των φόρων. Κανείς ωστόσο πια δεν πιστεύει τον κ. Τσίπρα. Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι μόνο τα ψέματα που λέει ξανά», καταλήγουν.

Η ΝΔ έχει καταθέσει τεκμηριωμένο πρόγραμμα

«Η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση, μόνο με συγκεκριμένο, ρεαλιστικό και αξιόπιστοσχέδιο απελευθέρωσης και δυναμικής επανεκκίνησης της οικονομίας. Απελευθέρωσης από την υπερφορολόγηση, τις βαριές ασφαλιστικές εισφορές, τον κρατισμό, τις συντεχνιακές λογικές και τη γραφειοκρατία. Δεν πείθει κανέναν η αποσπασματική υιοθέτηση κάποιων θετικών προτάσεων από εκείνους που δεν τις πιστεύουν και μας έφεραν ως εδώ. Κι αν κάτι θα εκτροχιάσει πλήρως την οικονομία είναι η αβεβαιότητα που θα προκαλέσουν στις διεθνείς αγορές οι ανεύθυνες προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Τσίπρα», σημειώνουν την ίδια ώρα οι ίδιες πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταθέσει από την πρώτη στιγμή ένα τεκμηριωμένο πρόγραμμα για τις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η οικονομία για την επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων και την ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει κοστολογημένες μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών ώστε να διευκολυνθεί η δημιουργία χιλιάδων θέσεων απασχόλησης και να ενισχυθεί και το διαθέσιμο εισόδημα και των επαγγελματιών και όλων των εργαζομένων. Το σχέδιο αυτό είναι συνεκτικό, έχει συζητηθεί με τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς σε όλη τη χώρα, είναι προϊόν διαβούλευσης με στελέχη της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, και συνδυάζεται με τις αναγκαίες αλλαγές στο κράτος και τη διοίκηση. Ο κ. Τσίπρας κάθε χρόνο τέτοια εποχή αναδιανέμει προς όσους πιστεύει ότι είναι το κομματικό του ακροατήριο τη φτώχεια που έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα, διαλύοντας τη μεσαία τάξη και αφαιμάζοντας τους εναπομείναντες συνεπείς φορολογούμενους.  Η ΝΔ αντιτάσσει τη μείωση των άμεσων και των έμμεσων φόρων, όπως βέβαια και των ασφαλιστικών εισφορών, για όλους τους Ελληνες. Γιατί μόνο με ένα εντελώς διαφορετικό μείγμα πολιτικής που δεν θα στηρίζεται στην υπερφορολόγηση μπορεί να αυξηθεί το πραγματικό εισόδημα των Ελλήνων. Ένα εντελώς νέο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα θα γίνει ο κινητήριος μοχλός για να πάρει μπρος η οικονομία και να δημιουργηθούν νέες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης», καταλήγουν πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέλος, καταλήγουν πως το πρόγραμμα της ΝΔ βρίσκεται σε απόλυτη συνέπεια με τις αξίες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και του πατριωτισμού που πρεσβεύει. Και εγγύηση για την  εφαρμογή του, όπως τονίζουν, είναι μια νέα κυβέρνηση ισχυρή και αποτελεσματική, με άξια στελέχη που πιστεύουν σε αυτήν την πολιτική και είναι αποφασισμένοι να την υλοποιήσουν. «Αυτήν την κυβέρνηση θα συγκροτήσει σύντομα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την εντολή του ελληνικού λαού», υποστηρίζουν χαρακτηριστικά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή