Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας ολοκληρώνουν την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία στην Αθήνα από όπου ξεκίνησαν, και έχουν μαζί τους, εκτός από τα επιτυχημένα τραγούδια τους, μια δεκαμελή ορχήστρα από πλήκτρα μέχρι κλαρίνο και ζουρνά. Στις 9 μ.μ. Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

• Ο δημοφιλής στο ελληνικό κοινό Μπράιαν Φέρι, από τους πρωτοπόρους δημιουργούς της σύγχρονης ποπ/ροκ σκηνής, παρουσιάζει σε μια συναυλία στην Αθήνα τις μεγάλες επιτυχίες του. Στις 9 μ.μ. Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

• Για τα 60ά γενέθλιά του το θρυλικό «Alvin Ailey American Dance Theater» ξεκινά από την Αθήνα τη διεθνή του περιοδεία με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα. Στις 9 μ.μ. 11-14/9. Μέγαρο Μουσικής, Κόκκαλη 1.

• Η παιδική θεατρική παράσταση η «Νεράιδα του φεγγαριού» είναι ένα παραμύθι σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου, που εντάσσεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κολωνού. Στις 8.30 μ.μ. Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων & Καπανέως.

• «Οσο υπάρχουν άγγελοι», μια κωμωδία των Στέλιου Παπαδόπουλου και Γιώργου Βάλαρη για τη διαχρονική πάλη της αληθινής αγάπης και του καλού με το κακό. Στις 9 μ.μ. Αλσος Νέας Σμύρνης, Ελευθερίου Βενιζέλου και Εφέσου.

• Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση ζωγραφικής της Ελληνογαλλίδας εικαστικού Λένας Καπετανοπούλου υπό την αιγίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης. Στις 7 μ.μ. Γκαλερί Λόλα Νικολάου, Τσιμισκή 52, Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή