Πρόσωπα της Τρίτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δημιουργία γραφείου παραγωγής στην Ελλάδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, του επιχειρηματικού ομίλου Nu Image (Millennium Films, Nu Boyana Studios, Worldwide FX) ανακοίνωσαν την Κυριακή 9/9 στη ΔΕΘ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΕΚΟΜΕ Α.Ε. Πάνος Κουάνης  (φωτ.) και ο παραγωγός και CEO των Nu Boyana Film Studios, Yariv Lerner. Αμεσος στόχος είναι η εκτέλεση παραγωγής ταινιών του ομίλου Nu Image, οι οποίες θα υποστηριχθούν από το ΕΚΟΜΕ και από τις προβλέψεις του νόμου για την ενίσχυση των οπτικοακουστικών παραγωγών (Greek Cash Rebate).

(…) Στην ελίτ των δημιουργών που έχουν βραβευτεί με Εmmy, Χρυσή Σφαίρα, Οσκαρ και Τόνι εντάσσονται πλέον οι Αντριου Λόιντ Ουέμπερ, Τιμ Ράις και Τζον Λέτζεντ (φωτ.). Το βράδυ της Κυριακής, η τηλεοπτική εκδοχή του «Jesus Christ Superstar» σάρωσε τα βραβεία στην τελετή απονομής των Εmmy στο Λος Αντζελες, εξασφαλίζοντας στους τρεις συντελεστές της μία θέση στο κλαμπ των κατόχων EGOT (Emmy, Golden Globe, Oscar, Tony). Ο 39χρονος Λέτζεντ τυχαίνει να είναι, επίσης, ο πρώτος Αφροαμερικανός της ομάδας.

(…) Στον ράπερ Mac Miller, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 26 ετών πιθανότατα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αφιέρωσε ο Ελτον Τζον  (φωτ.) το κομμάτι «Don’t Let The Sun Go Down On Me» στη διάρκεια της συναυλίας του στην Πενσιλβάνια. «Είναι αδιανόητο ότι κάποιος τόσο νέος και τόσο ταλαντούχος μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσε, ακολουθώντας το παράδειγμα των Snoop Dog, Missy Elliott, Εντ Σίραν κ.ά. που έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για τον θάνατο του ράπερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή