Ειδικό πρόγραμμα για τον Ρονάλντο

Ειδικό πρόγραμμα για τον Ρονάλντο

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουβέντους, όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ακόμα ψάχνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Οι διαφορετικές συνθήκες, οι πιο σκληρές άμυνες και η προσαρμογή του στη Serie A έχουν δυσκολέψει το έργο του 33χρονου επιθετικού. Η Γιουβέντους από την πλευρά της δεν δείχνει να αγχώνεται για την περίπτωση του Ρονάλντο και φέρεται να του δίνει πίστωση χρόνου έως και τις αρχές του νέου έτους. Οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Ιταλίας αφιερώνουν αρκετό χρόνο στην περίπτωση του «ΚΡ7» με ατομικές προπονήσεις και ειδικό πρόγραμμα, ενώ επίσης θέλουν να ακολουθήσει ένα κομμάτι του προγράμματος που χρησιμοποιούσε ο παίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια, με στόχο να φτάσει στην κορύφωση της φόρμας του τον Ιανουάριο.

Οπως αναφέρει η ιταλική Tuttosport, η «μεγάλη κυρία» θέλει να έχει τον Ρονάλντο στην αποκορύφωση της φόρμας του τη στιγμή που θα αντιμετωπίσει δυσκολότερους αντιπάλους σε πιο σημαντικά παιχνίδια, όπου θα κρίνονται προκρίσεις και τίτλοι. Ο Πορτογάλος θα κλείσει τα 34 χρόνια του τον προσεχή Φεβρουάριο και, όπως είναι πολύ λογικό, η ομάδα του θέλει να προστατέψει το σώμα του. Το συγκεκριμένο ζήτημα όμως οι Ιταλοί το θεωρούν δευτερεύον, καθώς ο Ρονάλντο έχει αποδείξει πόσο πολύ προσέχει το σώμα του και προπονείται καθημερινώς.

«Ο Κριστιάνο κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων έχει δουλέψει και έχει μελετήσει το σώμα του αρκετά με τους ειδικούς της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι το οποίο τον έχει βοηθήσει πολύ στην καθημερινότητά του», εξηγεί η Tuttosport.

Ο Ρονάλντο μπορεί να μην έχει σκοράρει ακόμη με τη φανέλα της Γιουβέντους σε επίσημο παιχνίδι, όμως κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει μάθει να είναι υπομονετικός και να διαχειρίζεται σωστά τις δυνάμεις του, ειδικά στην αρχή μιας σεζόν. Οπως λένε στη Γιουβέντους, «ο Κριστιάνο τώρα τρέχει και τον Ιανουάριο θα πετάει». Οσο για τον τελικό στόχο, οι «μπιανκονέρι» θέλουν να δουν τον «ΚΡ7» να κερδίζει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ με τη «Γιούβε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή