Εξασθενεί ο κυκλώνας Φλόρενς

Εξασθενεί ο κυκλώνας Φλόρενς

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο κυκλώνας Φλόρενς εξασθένισε και κατατάσσεται πλέον στην Κατηγορία 1 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον, ενώ δεν αναμένονται αξιόλογες μεταβολές πριν φθάσει στις ανατολικές αμερικανικές ακτές εντός της ημέρας, ανέφερε το εθνικό κέντρο παρακολούθησης κυκλώνων και τυφώνων (NHC) σε νεότερο έκτακτο δελτίο του.

Εξασθενεί ο κυκλώνας Φλόρενς-1

Με ανέμους έως και 150 χιλιομέτρων την ώρα, παραμένει πάντως στα όρια της Κατηγορίας 2 της κλίμακας και αποτελεί απειλή για τους κατοίκους των περιοχών όπου κατευθύνεται, πρόσθεσε το κέντρο στο δελτίο του.

Εξασθενεί ο κυκλώνας Φλόρενς-2

Ο πυρήνας απέχει περίπου 95 χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά του Ουίλμινγκτον, στη Βόρεια Καρολίνα, διευκρίνισε το NHC, που εδρεύει στο Μαϊάμι.

Εξασθενεί ο κυκλώνας Φλόρενς-3

Σφοδρές καταιγίδες και πολύ ισχυροί άνεμοι πλήττουν τις ακτές της Βόρειας Καρολίνας, ενώ έχουν εκδοθεί ήδη προειδοποιήσεις για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και για τον κίνδυνο πλημμυρών στα περιοχές από όπου θα περάσει ο κυκλώνας.

Εξασθενεί ο κυκλώνας Φλόρενς-4

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή