Backstage στο σόου για τα 10χρονα της Mary Katrantzou

Backstage στο σόου για τα 10χρονα της Mary Katrantzou

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την επίδειξη που έγινε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου η Mary Katrantzou έκλεισε το The Roundhouse, έναν τεράστιο συναυλιακό χώρο στο Camden, ενώ για τη μουσική επένδυση επέλεξε τον βραβευμένο με Όσκαρ Μουσικής Έλληνα συνθέτη Vangelis για να συνθέσει ένα soundtrack ειδικά γι αυτήν, και συνεργάστηκε επίσης με τον Stephen Jones και τον Jimmy Choo.

Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο για να γιορτάσει η ελληνίδα σχεδιάστρια τα δεκάχρονά της στον χώρο της διεθνούς μόδας, που πάντρεψε όλα τα στοιχεία της δημιουργικότητας που χαρακτηρίζει τα σχέδιά της όλα αυτά τα χρόνια για να παρουσιάσει μια φρέσκια κολεξιόν.

Backstage στο σόου για τα 10χρονα της Mary Katrantzou-1
Backstage στο σόου για τα 10χρονα της Mary Katrantzou-2
Backstage στο σόου για τα 10χρονα της Mary Katrantzou-3

''Το θέμα αυτής της σειράς είναι η συλλογή'', ανέφερε η ίδια από τα παρασκήνια, τονίζοντας πως δεν ήταν άμεση αναφορά στο αρχείο της. Αντίθετα ''συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας σιλουέτες και τεχνικές και τα πιο αναγνωρίσιμα μοτίβα και εικόνες, τα αναδημιουργήσαμε και τα παντρέψαμε''.

Το αποτέλεσμα; Μια ευφάνταστη συλλογή με νάιλον φορέματα με διάσημους πίνακες, διαφανείς τουαλέτες με παγιέτες, κοράλια και κοχύλια μέσα σε πλαστικές θήκες σε μίνι φορέματα… Όλα ''ντυμένα'' με το πιο παιχνιδιάρικο styling για να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο πολύχρωμο και φανταχτερό παζλ μόδας.

Backstage στο σόου για τα 10χρονα της Mary Katrantzou-4
Backstage στο σόου για τα 10χρονα της Mary Katrantzou-5
Backstage στο σόου για τα 10χρονα της Mary Katrantzou-6
Backstage στο σόου για τα 10χρονα της Mary Katrantzou-7

Το φινάλε υπήρξε συγκινητικό καθώς η κεντρική κουρτίνα ανέβηκε για να εμφανιστεί μια αναδρομή του δημιουργικού έργου της σχεδιάστριας, από τις πρώιμες σιλουέτες που θύμιζαν αμπαζούρ, μέχρι την απίστευτη paint-by-numbers συλλογή που είχε φορέσει και είχε αναδείξει με τον τρόπο της η υπέροχη Cate Blanchett.

 

Περισσότερες ειδήσεις από τις εβδομάδες μόδας στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή