Εχασε το μέτρο ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Εχασε το μέτρο ο Ραζβάν Λουτσέσκου

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δηλώσεις που προκαλούν το κοινό αίσθημα προέβη ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας σε ρουμανικό μέσο, παρομοιάζοντας την περυσινή απώλεια του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ με τη… ναζιστική Γερμανία. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά»,ανέφερε συγκεκριμένα σε ερώτηση για το περυσινό πρωτάθλημα: «Πιστεύω πως στην ιστορία του αθλητισμού, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτό συνέβη μόνο κατά τη διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ. Δεν θυμάμαι ποτέ καμιά αντίστοιχη κατάσταση. Να χάνεις δύο παιχνίδια, το ένα πίσω από το άλλο, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα». Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε κάνει αντίστοιχες δηλώσεις και τη 17η Μαΐου του 2018, επίσης σε ρουμανικό μέσο ενημέρωσης, λέγοντας τότε πως «μόνο στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, στη φασιστική Γερμανία, έγινε ό,τι συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα».

ΠΑΟΚ – Αρης από τα παλιά

Στα αγωνιστικά, σήμερα επανέρχεται μετά 4,5 χρόνια ένα ντέρμπι που είχε λείψει πάρα πολύ από το ελληνικό ποδόσφαιρο. ΠΑΟΚ και Αρης θα κοντραριστούν στο γήπεδο της Τούμπας (19.00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αγώνας μπορεί να μην κρίνει κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό, δεδομένου ότι αμφότερες οι ομάδες θεωρητικά θα καταφέρουν να προκριθούν στην επόμενη φάση, ωστόσο πάντοτε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αποτελεί πάνω από όλα υπόθεση γοήτρου. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση και ο Αρης αντέδρασε απευθυνόμενος προς τη Σούπερ Λίγκα, η οποία όμως είναι αναρμόδια, ζητώντας να μάθει τα κριτήρια ορισμού αλλοδαπών διαιτητών στους αγώνες.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας για την εξύβριση και τις χειρονομίες προς τους οπαδούς του ΟΦΗ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική και θα απουσιάσει από τον αποψινό αγώνα. Στην αποστολή για τους «κίτρινους» συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Μέρτζιμ Μάβραϊ.

Στους υπόλοιπους σημερινούς αγώνες, ο Αήττητος Σπάτων υποδέχεται τον Εργοτέλη στις 16.30 σε αγώνα του ομίλου που συμμετέχουν ο ΠΑΟΚ και ο Αρης. Την ίδια ώρα για τον 7ο όμιλο, η Ξάνθη υποδέχεται τον ΟΦΗ, λίγες μέρες μετά τη νίκη των Ακριτών με 3-0 για το πρωτάθλημα, ενώ Νίκη Βόλου – Κέρκυρα παίζουν στις 19.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή