Κλειστοί δρόμοι στην Αττική λόγω κακοκαιρίας

Κλειστοί δρόμοι στην Αττική λόγω κακοκαιρίας

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται και σήμερα τα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αττική, καθώς δρόμοι παραμένουν κλειστοί, ενώ η Πυροσβεστική έλαβε από τις 06.00, τριάντα κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και κοπές δένδρων, κυρίως στα Μέγαρα, στην Καλλιθέα, στην Κηφισιά, στην Αγία Παρασκευή και στο Μοσχάτο.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, κλειστή είναι η περιοχή γύρω από το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ Ναυάρχου Βότση, Ισμήνης και παλιάς Παραλιακής. Επίσης κλειστές παραμένουν η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας – Θήβας από το 5ο χιλιόμετρο και η παλαιά εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου, από το 38ο έως το 57ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Διακοπές κυκλοφορίας και στην Πελοπόννησο

Σύμφωνα με αντίστοιχη ενήμερωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει επίσης διακοπεί στα εξής σημεία:

– Στο 44,5 χιλιόμετρο της Π.Ε.Ο. Καλαμάτας- Σπάρτης (μέσω Ταϋγέτου).

– Επ. Οδό Κορίνθου- Άργους (ύψος Αθικίων).

– Επ. Οδό Λουτρακίου- Σχίνου (ύψος Πισίων).

– Επ. Οδό Άργους- Σχινοχωρίου (ύψος γέφυρας Σχινοχωρίου).

Σημειώνεται δε ότι χθες στη Πελοπόννησο η Πυροσβεστική έλαβε 543 κλήσεις για πλημμύρες και επεμβάσεις για απεγκλωβισμούς στην Κορινθία, 111 στην Αργολίδα, 102 στην Μεσσηνία και 60 στην Λακωνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή