Εξιχνιάστηκε το αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό στο κέντρο φιλοξενίας στη Μαλακάσα

Εξιχνιάστηκε το αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό στο κέντρο φιλοξενίας στη Μαλακάσα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Μαλακάσα, όπου μετά από συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, ένας 31χρονος Σύρος σκοτώθηκε μετά από τραύμα που προκλήθηκε από χτύπημα στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη οκτώ άτομα.

Συγκεκριμένα, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος δέκα Αφγανών και Σύρων που διέμεναν στο κέντρο φιλοξενίας και οι οποίοι συμμετείχαν στις συμπλοκές εντός της εγκατάστασης. Από τις ανακρίσεις προέκυψε ότι η συμπλοκή έγινε μεταξύ Σύρων και Αφγανών.  Συνολικά, στο πλαίσιο της έρευνας, έλαβαν χώρα 110 προσαγωγές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Πιο ειδικά, 40 Αφγανοί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μέσα σε τρένο στον Αυλώνα, ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από την περιοχή. Οι υπόλοιποι 70, Σύροι στην εθνικότητα, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν κατά την άφιξη τους στον Σταθμό Λαρίσης, ενώ επίσης προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Σε βάρος ορισμένων Αφγανών έχει σχηματιστεί και δικογραφία για τον θανάσιμο τραυματισμό του Σύρου πρόσφυγα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή